ProDVX wint FD Gazelle Award 2019

prodvx-wint-fd-gazelle-award-2019

ProDVX is uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Nederlandse fabrikant van onder andere Android en Intel SoC Touch Displays won de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad na aan de extra zware criteria te hebben voldaan.

Resultaat

De criteria voor de FD Gazellen zijn aangepast waarbij er niet meer alleen wordt gekeken naar omzetgroei maar ook naar de groei van de werknemers en de winstgevendheid. “Door onze jarenlange ervaring in de Digital Signage branche hebben we inmiddels een mooie positie weten te vergaren en we zijn dan ook erg trots om de FD Gazelle Award voor één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in ontvangst te mogen nemen. We willen onze klanten danken voor het vertrouwen en onze medewerkers voor hun inzet die zij dagelijks vol overgave hebben getoond, waardoor we samen dit fantastische resultaat bereikt hebben”, aldus Dirk Sliedrecht, directeur van ProDVX.

FD Gazellen Awards

Bij de selectie hanteerde het FD dit jaar extra zware criteria waarbij bedrijven onder andere moeten voldoen aan een drie jaar ononderbroken omzetgroei van tenminste 20% per jaar. Ze moeten financieel gezond zijn en een positief nettoresultaat hebben. Ook wordt de personeelsgroei meegenomen. Het FD weegt de cijfers van alle bedrijven af en alleen de snelst groeiende bedrijven worden genomineerd.

Mobiele versie afsluiten