Kappa Data sluit distributieovereenkomst met Pozyx

Ultra wideband oplossingen vullen Bluetooth portfolio aan

Distributeur Kappa Data heeft zijn IoT portfolio uitgebreid met de ultra wideband (UWB) producten van het Belgische Pozyx. Er is een distributiecontract voor de Benelux getekend.

Pozyx is een specialist op het gebied van accurate indoor positionering, gebaseerd op state-of-the-art UWB technologie. Sinds 2015 worden de producten van het Gentse bedrijf gebruikt door meer dan 4.000 klanten in 80 landen om personen en objecten met haarscherpe precisie te lokaliseren. Zo ontsluiten de oplossingen van Pozyx een schat van informatie over de efficiëntie van bedrijfsprocessen.

pozyx

Kappa Data is voor Pozyx zijn eerste distributeur in de Benelux en gaat Pozyx helpen met sales en marketing met als doel een sterk resellerkanaal te ontwikkelen. De toegevoegde waarde bestaat verder in o.a. trainingen, site surveys en ondersteuning bij installaties.

Patrick Casteels, Managing Partner Kappa Data: “We zijn verheugd dit contract te kunnen tekenen. Het is een technologisch sterk bedrijf met mooie referenties. Zij zijn klaar om de volgende stap te zetten en hun producten aan te bieden aan een zeer brede markt waar wij hen als distributeur bij gaan helpen. Bovendien is het bijzonder aangenaam om eens samen te werken met een Gents bedrijf: top technologie dicht bij huis, wat zouden we nog meer willen?”

“De exclusieve Benelux samenwerking met Kappa Data is een perfecte invulling van onze globale groeistrategie,” aldus Yves Ghys, Chief Commercial Officer bij Pozyx. “Een value added distributeur met een sterk partnernetwerk stelt ons in staat om Pozyx klanten nog beter te informeren, te adviseren en op te volgen. De nauwe samenwerking met de bestaande Pozyx sales en customer succes teams zorgt voor een ideale mix van kennis, ervaring en competentie naar klanten en prospects in de Benelux regio.”

www.kappadata.nl

Mobiele versie afsluiten