Podcast “De IoT Gesprekken”

In de nieuwe podcast-serie “De IoT Gesprekken” delen Nederlandse organisaties hun ervaringen met het Internet Of Things (IoT). De enige podcast over IoT van Hollandse bodem!

IoT_GesprekkenInitiatiefnemer Robert Heerekop: “Veel partijen denken na om ‘iets met IoT’ te gaan doen, maar twijfelen over de meerwaarde of noodzaak voor verandering. Het doel van de podcast is om van elkaar te leren. Gasten ervaren de podcast als informatief, begrijpelijk en informeel. Het is ontzettend leuk om te zien dat men leerpunten wil delen. Een eerlijke kijk in de keuken. Daarnaast is het opvallend dat werkelijk iedereen die met IoT start, de klant beter begint te begrijpen en daardoor nieuwe kansen ziet.”

In verschillende afleveringen vertellen machinebouwers, maar ook organisaties zoals Boon-Edam, Stedin, ANWB wat de impact van IoT is op hun bedrijfsvoering en het ontstaan van nieuwe product/dienst combinaties.

Naast gesprekken met gebruikers, geven experts praktische tips op gebied van ketenintegratie, cyber security en leggen ze uit hoe je met IoT aan de slag kunt gaan.

Heerekop: “De reacties op de podcast zijn positief; ik ontving laatst een bericht van een luisteraar die zelfs een extra rondje met z’n hond ging lopen om nog een aflevering mee te pakken.

Luister, op het moment dat jou het uitkomt, naar ‘De IoT Gesprekken’ via je favoriete potcastplatform (Spotify, Apple podcasts etc.) of via deIoTgesprekken.nl

Mobiele versie afsluiten