Peter Uelen wordt Chief Commercial Officer bij Asperitas

Immersiekoeling specialist Asperitas laat weten dat Peter Uelen is toegetreden tot het management team in de rol van Chief Commercial Officer (CCO).

Uelen heeft langjarige ervaring in de datacenterwereld, opgedaan bij o.a. IBM, Lucent Technologies, Schneider Electric en Vertiv. Hij neemt de taken over van Wim Buters die met pensioen is gegaan.

CEO Rolf Brink van Asperitas: “We zijn blij en trots op Peter’s benoeming in het managementteam. We hebben een cruciale fase in onze groei bereikt, zowel in het werken met wereldwijd acieve partners en klanten. Zijn ervaring, kennis en netwerk zullen voor Asperitas van grote waarde zijn.”

asperitas

Uelen: “De vloeistofkoeling technologie van Asperitas is bijzonder innovatief. Het is niet alleen een enabler voor volgende generaties IT hardware, maar zal ook een forse bijdrage leveren aan een duurzamer datacenterindustrie. We zijn marktleider en kunnen die positie verder uitbouwen dankzij ons sterke en gefocuste product portfolio dat wordt gevalideerd door strategische enterprise klanten zoals Shell om wereldwijd CO2 neutrale datacenters te realiseren.”

www.asperitas.com

Mobiele versie afsluiten