Pax8 haalt $185 miljoen op

Pax8, de toonaangevende cloud commerce marktplaats, heeft aangekondigd $185 miljoen aan nieuw aandelenkapitaal te hebben opgehaald.

Pax8 - ReselloPax8 helpt 20.000 managed services partners met een platform, marktplaats, opleidingen, ondersteuning en oplossingen. Het bedrijf vereenvoudigt de IT-aankoopervaring voor het midden- en kleinbedrijf (mkb) via het ecosysteem van het IT-kanaal. Pax8 lost uitdagingen op rond facturering en provisionering, en biedt de automatisering die bedrijven nodig hebben voor schaalgrootte.

“Terwijl we onze technologie en marktplaats blijven ontwikkelen om tegemoet te komen aan de behoeften van KMO’s, zal de nieuwe investering kapitaal verschaffen om innovatie te versnellen en verder uit te breiden naar nieuwe wereldwijde markten,” zegt John Street, Chief Executive Officer bij Pax8.

“Pax8 is een voorbeeld van moed door innovatie. Het heeft processen en technologie gebouwd om een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven technologie bouwen en consumeren”, zegt Nagraj Kashyap, Managing Partner bij SoftBank. “Onder John’s leiderschap laat  Pax8 succes zien. We geloven inzijn visie voor de toekomst van B2B-markten.”

Mobiele versie afsluiten