Pax8 breidt met de overname van Resello zijn internationale reikwijdte uit

Pax8 - ReselloPax8, het beste platform voor IT-professionals om cloudoplossingen aan te schaffen, maakt vandaag bekend dat het Resello heeft overgenomen. Deze distributeur van clouddiensten maakt het gemakkelijker voor partners om ‘as-a-service’-oplossingen te doorgronden, verkopen en beheren.

Pax8 breidt met deze overname zijn aanwezigheid uit naar ruim 40 Europese landen. Dit biedt zijn groeiende partnernetwerk de mogelijkheid om digitale transformatie verder te accelereren.

“De behoefte aan digitale transformatie is nog nooit zo sterk geweest. We helpen onze partners met het realiseren van de voordelen, toegevoegde waarde en impact daarvan voor hun zakelijke klanten”, zegt John Street, de CEO van Pax8. “Met deze overname kunnen we onze aanwezigheid in internationale markten uitbreiden, partners van lokale ondersteuning voorzien en het wereldwijde gebruik van de cloud versnellen en opschalen.”

Distributeur clouddiensten

Het in Nederland gevestigde Resello, dat ook over een Duits filiaal beschikt, is een distributeur gespecialiseerd in clouddiensten. Het bedient klanten in meer dan 40 Europese landen en voorziet partners van ondersteuning in 15 talen. Resello is een erkende Microsoft CSP Indirect Provider en biedt een groeiend aantal cloudoplossingen aan voor de moderne werkomgeving, cybersecurity en IT-infrastructuur.

“Als snelgroeiende organisatie die eveneens het gebruik van de cloud wil bevorderen zijn we enorm enthousiast over onze overname door Pax8”, zegt Harald Nuij, de Managing Director van Resello. “Samen kunnen we nog beter partners ondersteunen bij de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in dit digitale tijdperk. Op die manier kunnen ze voor doeltreffendere automatisering zorgen, toegevoegde waarde creëren en nieuwe groeitrajecten inslaan.

Samen gaan we ons partnernetwerk uitbreiden en beschikken we over alle technologie en middelen die nodig zijn om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar cloudoplossingen van grootzakelijke kwaliteit.”

Street: “Het doet ons een genoegen om het team van Resello binnen onze organisatie te verwelkomen. We zien ernaar uit om samen uitstekende resultaten neer te zetten.”

 

Mobiele versie afsluiten