Paul Ramakers nieuwe CEO bij Exact Software

Exact Software heeft van Paul Ramakers benoemd tot CEO; hij neemt deze functie over van Phill Robinson onder wiens leiding Exact een grote speler in business software in de Benelux is geworden.

ramakers

Exact heeft zijn onafhankelijke toekomst op lange termijn veiliggesteld door de verkoop van het bedrijf aan KKR in 2019. Bovendien werd de aanwezigheid in de Benelux versterkt door de overname van de Nederlandse business van Unit4 Bedrijfssoftware, het Belgische boekhoudsoftwarebedrijf WinBooks, en nog verschillende andere strategische investeringen.
De omzetverwachtingen zijn sinds 2017, toen Robinson aantrad positief; voor 2021 wordt een verdubbeling verwacht. Het bedrijf ligt op schema om zijn middellange termijndoelstelling van 500 miljoen euro te behalen.

Phill Robinson lijdt aan de ziekte van Parkinson, een chronische neurologische aandoening. De afgelopen tijd is hij blijven werken als CEO, maar na verdere progressie van zijn ziekte heeft Robinson besloten dat nu de tijd rijp is om het stokje over te dragen. Hij blijft betrokken als non-executive director in de raad van toezicht van Exact.

De nieuwe CEO is Paul Ramakers, die hiervoor al de rol van COO vervulde bij Exact. Hij werkt al 25 jaar bij het bedrijf en heeft in de loop der tijd verschillende functies bekleed. Met zijn brede ervaring en de leiderschapsskills die hij bij Exact heeft opgedaan zal Ramakers de strategie die hij en Phill de afgelopen drie jaar hebben gevolgd, blijven uitvoeren.

www.exact.com

Mobiele versie afsluiten