Panasonic brengt nieuwe single cell DECT-technologie

Panasonic komt met zijn volgende generatie single cell SIP DECT-telecommunicatieoplossing, die naar eigen zeggen ideaal is voor kleine tot middelgrote bedrijven. De Panasonic KX-TGP700 is volgens het bedrijf een gamechanger voor organisaties die een draadloze telecomoplossing willen voor zowel kantoorpersoneel als mobiele medewerkers.

Traditioneel waren single cell DECT-oplossingen alleen geschikt voor bedrijven op kleinere locaties. Grotere bedrijven hadden behoefte aan multicell-oplossingen die een groter dekkingsgebied boden, maar waren een stuk duurder en complexer om te installeren en te onderhouden. De volgende generatie Panasonic TGP700 breekt die traditie, waardoor het aantal handsets en gelijktijdige oproepen die het kan verwerken ten opzichte van de populaire Panasonic TGP600 verdubbelt.

 Zestien gelijktijdige oproepen

Het TGP700 DECT-basisstation werkt met zestien geregistreerde handsets en zestien SIP-lijnen voor openbare nummers die zestien gelijktijdige oproepen kunnen afhandelen. Hierdoor is het een ideale oplossing voor logistieke operaties met magazijnen, medische kantoren, restaurants en winkels.

Deze nieuwste generatie single cell DECT-systeem is ook de eerste met Busy Lamp Field functionaliteit voor handsets die zijn geregistreerd op het basisstation, zodat gebruikers kunnen zien welke handsets beschikbaar of in gebruik zijn.

Uitgebreid DECT-ecosysteem

Om ervoor te zorgen dat elk type medewerker over de juiste communicatiemiddelen beschikt, heeft de TGP700 een uitgebreid ecosysteem van DECT-handsets en op DECT gebaseerde bureautelefoons beschikbaar. Dit omvat de nieuwste Panasonic KX-TPA70 en KX-TPA73 handsets die eerder dit jaar zijn gelanceerd en die ontworpen zijn om de gebruikerservaring naar een hoger niveau te tillen met een duidelijke kleureninterface en gestroomlijnde en intuïtieve functionaliteit.

“De volgende generatie Panasonic TGP700 oplossing is geweldig nieuws voor het bedrijfsleven. Nu kunnen veel grotere organisaties profiteren van de kosteneffectieve eenvoud en flexibiliteit van een eencellig DECT-systeem en de kosten en complexiteit van meercellige oplossingen vermijden,” zegt European Business Development Manager Raphael Studer van de Panasonic Communication Solutions Division.

Bron: Panasonic

Mobiele versie afsluiten