Outpost24 haalt 200 miljoen Zweedse Kroon op voor versnelde internationale expansie

Het SaaS platform van Outpost24, innovator in het identificeren en beheren van cybersecurity uitdagingen, is helemaal klaar voor de verwachte vraagexplosie op het gebied van cloud-gebaseerde cybersecurity oplossingen.
Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe financieringsronde afgesloten ter waarde van 19 miljoen euro (200 miljoen Zweedse Kroon)

Outpost24 is eigendom van Monterro, één van de grootste Europese cybersecurity assessment providers; zijn SaaS producten helpen enterprises bij het kwetsbaarhedenmanagement van de volledige IT-stack en het verbeteren van het veiligheidsprofiel. De financieringsronde werd geleid door Swedbank Robur, een van het grootste asset managementbedrijven in Scandinavië, samen met investeringsbedrijf Alcur Fonder.

“Deze financieringsronde, gehouden tijdens een wereldwijde pandemie, vormt een duidelijk bewijs van vertrouwen in onze visie ten aanzien van onze full stack security benadering. Onze investeerders hebben gezien wat voor geweldige technologie en team we hebben ontwikkeld en ondersteunen onze missie om bedrijven te helpen bij het automatiseren van hun cyber hygiene en verminderen van risico’s”, aldus Peter Larsson, Managing Partner bij Monterro en voorzitter van de Board van Outpost24.

Industrie analist Gartner voorspelt dat de wereldwijde uitgaven aan security en risicomanagement oplossingen zullen blijven toenemen, ondanks de door Covid-19 veroorzaakte economische krimp.
Martin Henricson, CEO van Outpost24, verwacht dat de behoefte aan het verbeteren van cyber hygiene zal toenemen naarmate er meer malware en phishing aanvallen gaan plaatsvinden.

www.outpost24.com

Mobiele versie afsluiten