NETGEAR lanceert 4G LTE Orbi Tri-band mesh WiFi-router

Netwerkspecialist NETGEAR, belangrijke speler op het gebied van mesh WiFi-systemen voor smart home en kleine bedrijven, combineert het populaire en bekroonde Orbi tri-band mesh WiFi-systeem met mobiel internet via 4G LTE.

Het systeem is een alternatief voor een traditionele vaste internetaansluiting op basis van een kabel-, glasvezel- of DSL-verbinding.

De nieuwe Orbi 4G LTE Tri-band WiFi-router, ook wel de LBR20, is het allereerste tri-band mesh-systeem met een LTE-A Cat 18 modem-technologie. Dit maakt de router perfect voor omgevingen zonder of met een beperkte traditionele vaste internetaansluiting of die een netwerkverbinding nodig hebben voor een kort tijdsbestek. De Orbi LBR20 biedt een betrouwbaar en krachtig netwerk voor landelijke of bergachtige gebieden, waar beperkte mogelijkheden zijn voor bekabelde vaste internetaansluitingen, en is ook geschikt voor vakantiehuizen, caravans en campers waar niet het hele jaar een internetverbinding nodig is.

De NETGEAR Orbi 4G LTE WiFi-router biedt een flexibele internettoegang met krachtige verbinding zowel thuis, op reis als op de zaak, en is beschikbaar voor een adviesprijs van 399,99 euro.

http://www.netgear.nl

Mobiele versie afsluiten