Orange Belgium start samenwerking met distributeur Capestone 

Vanaf heden voorzien Orange Belgium en gespecialiseerd distributeur Capestone IoT partners van toekomstbestendige data & M2M/IoT-oplossingen. Deze strategische alliantie markeert het begin van een dynamische samenwerking gericht op het leveren van toegevoegde waarde aan partners.

CapestoneDoor krachten te bundelen combineren Orange Belgium en Capestone krachten en expertise om de beste connectiviteitsoplossingen te creëren en te onderhouden. Als gevolg van deze samenwerking biedt Capestone connectiviteitspakketten aan zoals een Tijdelijk Internet pakket. Deze totaaloplossing is speciaal samengesteld voor iedereen die tijdelijk een snelle internetverbinding wilt huren in België en zich geen downtime kan permitteren.

Capestone onderscheidt zich als gespecialiseerde distributeur van mobiel internet & IoT door totaaloplossingen aan partners te bieden, zowel over de as van hardware, connectiviteit als value added services, zoals; configuratie- en SLA diensten. Orange Belgium is een van de grootste spelers in het Internet of Things in België. Door de samenwerking van Capestone en Orange Belgium zijn partners in staat een totaaloplossing af te nemen met 1 contractpartij, 1 leverstraat, 1 portal en 1 aanspreekpunt voor support.

Mobiele versie afsluiten