Oproep Simon Prinsenberg: Keuzes

ITchannelPRO plaatst op dit moment zomercolumns. Artikelen geschreven door relaties. Simon Prinsenberg is een van de personen die we daarvoor hebben benaderd. Hij liet weten weinig tijd te hebben voor het schrijven van een column. De reden hiervoor zal na het lezen van de volgende tekst duidelijk zijn.

Keuzes

Na vele jaren sudderen van mooie slimme ideeën in dienst van verschillende bazen, ben ik vorig jaar onverwachts begonnen met mijn eigen bedrijf. Dit jaar besloot ik de eenmanszaak om te turnen naar een BV en opeens ben je een ondernemer. Dit bevalt erg goed en had ik achteraf veel eerder moeten doen.

Ondanks dit staan mijn activiteiten voor het nieuwe bedrijf niet op full power. Mijn partner heeft een stamcel therapie nodig in Moskou. Kosten begroting: €83000,= . Inmiddels is de inflatie ook zichtbaar in het Russische ziekenhuis en weten we dat er nog 3000€ bij mag.

Ondanks dat ik alles wil en kan gebruiken voor het ontwikkelen van mijn bedrijf, liggen mijn activiteiten en investeringen op dit moment voor meer dan 80% bij de crowdfunding. Die keuze is op zich niet moeilijk. Gelukkig heb ik een tomeloze drive en gaat het lukken, alles , daar ben ik van overtuigd. Maar als u kan helpen…… graag.

Via Eric Luteijn zijn mijn gegevens verkrijgbaar.

Volg vooral op Linkedin: Support Crowdfunding Stamcel Therapy for Kim

Hartelijke groet, Simon Prinsenberg, Printerberg BV

Mobiele versie afsluiten