Online cursus IoT van Strict Academy

online-cursus-iot-van-strict-academy

Wat betekent Internet of Things voor jou, je bedrijf en je omgeving? Wat zijn de kansen die het biedt, en wat zijn de gevaren? Om dit te ontdekken nodigt Strict Academy je uit om deel te nemen aan de gratis online cursus Internet of Things.

In de loop van 4 weken krijg je via deze online cursus managementinzicht en meer inhoudelijke kennis in de nieuwe wereld van IoT. Hierin ontmoet je een aantal zeer ervaren experts, van CEO’s tot toekomstvoorspellers, die je zullen voorzien van businessinzichten en mogelijkheden.

Strict Academy neemt je mee op een reis, waarbij je de kansen die het Internet of Things biedt vanuit managementperspectief leert kennen. Zo wordt gekeken naar de meest interessante Internet of Things producten en naar het enorm gefragmenteerde landschap om deze dingen draadloos te verbinden. Welke fouten er zijn gemaakt, waarvan we kunnen leren en welke succescases er zijn. En de cursus staat natuurlijk stil bij de security en privacy aspecten van IoT.

En natuurlijk geeft de cursus veel nieuwe inzichten en inspiratie, waarmee je je eigen IoT-onderneming of project kunt starten. Je leert wat er voor nodig is om een IoT product te bouwen en hoe je daarin onderscheidend kunt zijn.

Voor wie is deze Massive Open Online Course?

Deze cursus levert de fundamenten en praktische informatie op voor business managers, om hen snel up to speed te brengen in deze snel groeiende industrie. Voor starters kan de informatie van grote waarde zijn om hen voor potentiële werkgevers extra interessant te maken.

Deze cursus is ontwikkeld voor ondernemers, business managers en mensen in de industrie, die zijn geïnteresseerd in de fundamenten, impact en potentie van het IoT. De cursus is ook interessant voor mensen met een algemene interesse in IoT, machine to machine en gerelateerde onderwerpen als cloud, kunstmatige intelligentie en big data.

Startdatum: 3 april 2017
Einddatum: 30 april 2017
Tijdsbesteding: 1 à 2 uur per week

Registreren voor de gratis cursus Internet of Things kan hier

Mobiele versie afsluiten