Olisto treedt toe tot Smart Living Society

Olisto is toegetreden tot de Smart Living Society als aspirant-lid van de Smart Living Society.

Op het eerste evenement werd Arjen Noorbergen (in het midden van de foto) hartelijk verwelkomd. Uiteraard werd ook aan Olisto de Award uitgereikt, als symbool van het lidmaatschap. Tessa Holzenbosch (links op de foto) en Rob Wierenga (rechts op de foto) hadden de eer om namens het bestuur de award te overhandigen.

“Met Olisto heb je de ultieme controle over je digitale leven”, zegt Arjen. Dit innovatieve bedrijf stelt je in staat om je eigen unieke ervaringen te creëren door verschillende apparaten en diensten met behulp van hun baanbrekende app met elkaar te verbinden. Of je nu thuis bent, onderweg of waar dan ook, met Olisto ben jij de dirigent van jouw digitale wereld. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en ervaar het gemak van een geïntegreerd en verbonden leven.”

Daarom zien wij ook de toegevoegde waarde om ons aan te sluiten bij de Smart Living Society die ons een uitstekend netwerk en informatie geeft als toegevoegde waarde voor ons bedrijf.

Smart Living Society

Smart Living Society is een community van partners waarin transparant en objectief gesproken wordt over de challenges omtrent IoT en smartliving en waar gezamenlijk gekeken wordt naar wat de beste go to market strategie is voor de consument. Daarnaast willen we het gebruik van smart apparaten stimuleren.

Mobiele versie afsluiten