Gabriëlle Offringa Senior Channel Marketing Manager NEEUR Nutanix

offringa

Gabriëlle Offringa is aangesteld als Senior Channel Marketing Manager voor de NEEUR-regio bij Nutanix. Daarbij is zij onder andere verantwoordelijk voor de onderlinge samenwerking met channel-partners in de Benelux-regio op het gebied van marketing ter versterking van om de business.
Offringa heeft ruim 12 jaar ervaring in de IT-industrie. Hiervoor werkte ze bij Carbonite & Webroot (OpenText) als Sr. Field Marketing Manager EMEA. Eerder bekleedde ze verschillende marketingposities bij onder andere Ingram Micro (European Cloud division), Aopen en Citrix.

“Nu IT op een andere manier wordt gebruikt en werken op afstand de standaard is geworden, zal het kanaal zich nog flexibeler moeten opstellen ten aanzien van hybride en multi-cloud services en diensten en zich nog meer gaan concentreren op het realiseren van een optimale klantervaring. Door partners in staat te stellen Nutanix-oplossingen op verschillende manieren aan te bieden – of het nu gaat om ‘As a Service’, managed service, of als, hypervisor- en hardware-onafhankelijk Hybrid Cloud Platform – kunnen zij de hybrid en multi-cloud wensen en eisen van de klant adequaat en kostenefficiënt invullen,” aldus Offringa.

www.nutanix.nl

Mobiele versie afsluiten