Nuvias versterkt portfolio videoconferencing met Pexip

Nuvias Unified Communications breidt zijn videoconferencing-portfolio uit met Pexip, een toonaangevende leverancier van high end videoconferencing- en collaboration-oplossingen. De partnership met Pexip is op 4 juni bekendgemaakt. Nuvias UC is de Unified Communications-divisie van EMEA Value Added Distributor Nuvias.

Nuvias helpt UC-resellers bij het leveren van video-oplossingen die naadloos integreren met de processen en softwareapplicaties van bedrijven. Medewerkers kunnen zo makkelijk gebruik maken van hoogwaardige videocommunicatie-oplossingen. Nuvias doet dit via haar EMEA-partnernetwerk door middel van het aanbieden van trainingen, gratis testlicenties en andere diensten voor ICT-resellers en partners.

Breed portfolio video-oplossingen

Pexip Cloud Video Conferencing Solutions zal het al brede video conferencing portfolio van Nuvias UC versterken, naast andere bekende leveranciers zoals LifeSize, Bluejeans, Poly en Dolby. Met de partnership is Nuvias UC nu de enige value added distributeur die drie van de vier visionaire vergaderoplossingen uit het Magic Quadrant van vergaderoplossingen van analistenfirma Gartner kan leveren.

Aanbod voor partners

Pexip is de door Wainhouse Research als nummer 1 genomineerde Video Meeting Solution en ondersteunt applicaties als Microsoft Teams, Google Hangouts Meet en Skype for Business voor zowel room-systemen als op mobiele devices, desktops en in webbrowsers. Pexips aanbod biedt resellers en ICT-partners een native cloudplatform in een as-a-service model of als een self-hosted oplossing, zowel voor on-premise als in de cloud.

Ideale partner

Henning Herdal, Senior Vice President Channels EMEA van Pexip ziet Nuvias UC als de ideale aanvulling op het partnernetwerk van Pexip. “Nuvias UC combineert uitgebreide expertise en kennis van de markt voor videoconferencing en collaboration met een netwerk van gespecialiseerde resellers en serviceproviders”, aldus Herdal. “Nu het kanaal zich blijft aanpassen aan moderne trends op de werkplek, heeft Nuvias UC een uitgebreid aanbod dat partners zal helpen om zowel vandaag als in de toekomst te slagen.”

 

Mobiele versie afsluiten