Nuvias UC vergroot portfolio van videoproducten voor Zoom met DTEN

Nuvias UC breidt haar portfolio van ecosystemen voor Zoom uit met de toevoeging van DTEN. De leverancier van videosystemen maakt zijn video-first hardware dankzij deze overeenkomst beschikbaar via het uitgebreide netwerk van de resellers en serviceproviders van Nuvias UC.

Deze aankondiging volgt direct na de bevestiging dat Nuvias UC de enige distributeur en master agent van Zoom in Europa is.

Nieuwe mijlpaal voor DTEN

“De samenwerking met Nuvias UC is opnieuw een mijlpaal in de missie van DTEN. Deze missie is namelijk om probleemloze, allesomvattende, betaalbare technologie voor iedereen beschikbaar te maken”, zegt General Manager EMEA Doug Remington van DTEN. “Door samen te werken met Nuvias UC, kunnen we dus voldoen aan de snel groeiende vraag naar onze toonaangevende apparatuur voor vergaderruimten, klinieken en klaslokalen in EMEA”, vervolgt Remington.

zoom-6

Focus op Zoom

“Wij zijn een toonaangevende distributeur van unified comms, Collaboration en cloudgebaseerde UC-services en -oplossingen. Onze focus ligt daarbij op het aanbod van op Zoom gebaseerde systemen die eenvoudig te verkrijgen en te implementeren zijn”, legt CEO Jeremy Keefe van Nuvias UC uit. “De baanbrekende technologie van DTEN speelt daarom een grote rol, om ervoor te zorgen dat dit met succes wordt gerealiseerd. Het is het duidelijk dat DTEN weet hoe ze een hoogwaardige Zoom-ervaring bieden aan eindgebruikers. Dat blijkt uit hun indrukwekkende alles-in-één-oplossingen. Dat is precies wat we onze partners willen bieden.”

Callout-functies voor apparaten van DTEN zijn een alles-in-één-technologie. Die combineert videoconferenties, het delen van content en interactieve whiteboarden voor natuurlijke en dynamische gebruikerservaringen. Maar ook voor eenvoudige installatie, strakke en duurzame ontwerpen, kristalheldere audiovisuele kwaliteit en ingebouwde Zoomsoftware.

Bundel met Zoom-licenties

De beschikbare producten van DTEN via Nuvias UC zijn: DTEN D7, DTEN ON, DTEN GO met DTEN Mate en DTEN ME. Nuvias UC bundelt deze oplossingen in het nieuwe Zoom+ DTEN-aanbod met Zoom-licenties. Software en hardware kunnen zo dus gemakkelijk samen worden aangekocht.

Bron: Nuvias

Mobiele versie afsluiten