Nuvias UC is distributeur en Master Agent Zoom Europa

zoom-6

Nuvias UC wordt distributeur van Zoom Video Communications in Europa. Nuvias UC is de specialist in UC binnen de Europese Value Add Distributeur Nuvias Group en was via zijn X-a-a-S-divisie Konekt al Master Agent van Zoom. Volgens CEO Jeremy Keefe van Nuvias UC en Konekt was dit al de logische volgende stap in de partnerschap met Zoom.

Konekt was als X-a-a-S-divisie van Nuvias UC de afgelopen zes maanden al Master Agent van Zoom. Nu wordt Nuvias UC dus ook aangesteld as Europees distributeur van Zoom. Binnen de nieuwe overeenkomst hebben partners van Konekt nu ook de mogelijkheid om licenties en producten van Zoom aan te kopen volgens het Zoom-distributiemodel danwel via het Master Agent-programma. Naast de Zoom-licenties en Zoom Phone biedt Nuvias UC (via Konekt) ook een ruim assortiment van compatibele hardware van vooraanstaande leveranciers, onder wie Poly, Yealink, AudioCodes en EPOS. Het portfolio met value add-diensten kan volgens Nuvias UC ook helpen bij de uitrol en ondersteuning van Zoom en het ecosysteem.

Perfect voor partners

CEO Jeremy Keefe: “Het model van Master Agency is perfect voor onze partners die behoefte hebben aan financiële flexibiliteit, totale schaalbaarheid en commerciële ondersteuning. Deze rol als distributeur biedt nu meer mogelijkheden aan wie Zoom in zijn eigen aanbod wil integreren, het wil toevoegen in het kader van een ruimere dienst, of gewoon meer in controle wil blijven met zijn klanten en hogere marges”, aldus Keefe.

Meer keuze

Ravi Patel, Head of Channel EMEA bij Zoom: “Met de groei van Zoom zoeken we steeds meer nieuwe mogelijkheden om onze toegang tot de markt te optimaliseren en versterken. Als Master Agent kent Nuvias UC onze diensten, producten en ecosysteem buitengewoon goed. Door Nuvias als distributeur van Zoom-licenties toe te voegen versterken we ons partnerschap en bieden we onze partners in Europa meer keuze.”

Bron: Nuvias UC

Mobiele versie afsluiten