Nuvias Group treedt toe tot Global Technology Distribution Council

GTDCGlobal Technology Distribution Council (GTDC) – verwelkomt Nuvias Group als nieuw lid. en zet daarmee een nieuwe stap in de missie om het succes van IT channels en de toegevoegde waarde van technologie distributie verder vorm te geven.

Nuvias Group, in 2015 opgericht door Rigby Private Equity, is uitgegroeid tot een bedrijf met $750M omzet en vestigingen in heel Europa. De deskundige en ervaren teams alsmede de uitstekende relaties met toonaangevende leveranciers positioneren de IT distributeur als een sterke speler voor 2022 en daarna.

“Nuvias Group is een voorbeeld van hoe succesvolle technologie distributeurs nu en in de toekomst behoren te zijn,” zegt GTDC CEO Frank Vitagliano. “Hun vermogen en wendbaarheid om zich aan te passen aan de veranderende behoeften van de channel partijen helpt ons als organisatie om nog beter te voldoen aan de veranderende wensen en eisen van technologie vendors, resellers en dienstverleners. Belangrijk want de wereld om ons heen verandert dagelijks.”

De Nuvias Group’s richt zich op unified communications, cybersecurity en intelligent networks, met specialistische oplossingen die via een ecosystem van meer dan 40 toonaangevende vendor partners in 16 Europese landen.

“Het is ons commitment om voortdurend van toegevoegde waarde te zijn voor onze IT channel vendors en klanten,” zegt CEO Simon England. “Aansluiting bij GTDC helpt ons om onze missie verder te ontwikkelen.”

Gedurende het afgelopen jaar heeft Nuvias Group een double-digit groei doorgemaakt, organisch en middels en acquisitive van gespecialiseerde distributeurs. Het is een sterke speler in de UK, Benelux en de DACH regio.

 

Mobiele versie afsluiten