Nuvias EMEA-distributeur van ColorTokens

colortokens

ICT-distributeur Nuvias Group gaat de distributie verzorgen van ColorTokens Cybersecurity Solutions, leverancier van security-diensten voor clouddiensten, lokale netwerken, applicaties, endpoints en gebruikers van lokaal en internationaal opererende bedrijven.

Nuvias gaat een aantal Value Added Resellers en partners selecteren die de diensten van ColorTokens gaan introduceren bij hun belangrijkste klanten. Nuvias start de distributie in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Zero trust
ColorTokens staat bekend om haar zero trust-security benadering waarbij de beveiliging alle personen en apparaten zich eerst moeten identificeren voordat ze verbinding krijgen met de applicaties en systemen van de organisatie.

Analistenbureau Gartner heeft ColorTokens voorgedragen voor de Black Unicorn Awards 2019. Slechts 20 van de 3.000 cyberbeveiligingsbedrijven ter wereld hebben deze lijst gehaald. De term Black Unicorn is van toepassing op cyberbeveiligingsbedrijven met de potentie om een marktwaarde van 1 miljard dollar te bereiken.

www.nuvias.com

Mobiele versie afsluiten