NTO lanceert nieuwe Cloud Communicatie-oplossing

into-lanceert-nieuwe-cloud-communicatie-oplossing

INTO heeft een nieuwe oplossing gelanceerd: INTO Cloud Communications powered by T-Mobile (INTO CC | T-Mobile). Hiermee geeft INTO antwoord op de stijgende vraag naar slimme, standaard Sloud Communicatieplatformen die integreren in de digitale werkomgeving van MKB Nederland.

Deze dienstverlening is een combinatie van enerzijds ‘state of the art’ cloud communicatietechnologie van T-Mobile, en anderzijds specialistische implementatie- en supportexpertise van INTO. Klanten krijgen hierdoor een compleet opgeleverde totaaloplossing waarbij vaste en mobiele telefonie, in combinatie met handige IT-functionaliteiten, zijn geïntegreerd. Ondernemers kunnen vertrouwen op een stabiel werkend digitaal communicatieplatform dat zorgt voor optimale bereikbaarheid van de organisatie en beschikbaarheid van medewerkers.

Edwin Hageman, CEO van INTO: “INTO ziet het als haar missie om MKB Nederland te ondersteunen in de digitale transformatie. Dat doen we door complexe technologie – die vaak alleen is weggelegd voor grotere organisaties – te simplificeren en geschikt te maken voor Ondernemend Nederland. Een schaalbaar cloud communicatieplatform is vaak één van de eerste stappen naar een digitale werkomgeving. Met de introductie van INTO CC | T-Mobile combineren we het beste van twee werelden. We maken enerzijds gebruik van de T-Mobile’s nieuwste platform (T-Inside) en combineren dit anderzijds met INTO’s jarenlange ervaring op het gebied van het implementeren en onderhouden van hosted voice oplossingen en het trainen en ondersteunen van eindgebruikers.“

Martijn Teekens, Directeur Sales B2B van T-Mobile: ”INTO heeft een bewezen track record in de Nederlandse MKB markt voor cloud based werkplekoplossingen gecombineerd met een lange historie in telecommunicatie. Wij geloven dat deze kennis en ervaring gecombineerd met ons cloud communicatieplatform een ideale totaaloplossing vormt voor ondernemers met 5 tot 300 werkplekken. INTO functioneert als het primaire aanspreekpunt en is betrokken bij elke fase uit de customer journey, waardoor alle kennis over de klantspecifieke inrichting bijvoorbeeld ook bij het support team bekend is. Dat gaat de snelheid en kwaliteit van het beantwoorden van vragen zeker ten goede komen.”

Mobiele versie afsluiten