Nothing Phone(1) uitgebracht

Start-up Nothing heeft de Nothing Phone(1) uitgebracht De eerste smartphone van het bedrijf van oud OnePlus-oprichter Carl Pei moet opvallen dankzij zijn transparante achterzijde met witte ledverlichting.

Nothing kwam vorig jaar al met de draadloze oortjes Nothing Ear(1). Deze vielen op dankzij het transparante ontwerp en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De smartphone van Nothing maakt gebruik van hetzelfde transparante ontwerp als de Ear(1). De achterzijde is transparant met witte ledlichten. Die laten weten wanneer je een oproep of melding krijgt, of houden je op de hoogte van de oplaadstatus.

Midrange

De Nothing Phone(1) beschikt over midrange-specificaties en heeft verder weinig opvallende features. De Snapdragon 778G+-chipset met 8 of 12GB kan met 5G verbinden en verder beschikt de smartphone over een 6,55 inch Full HD OLEDscherm, twee 50 megapixelcamera’s (reguliere lens en groothoeklens), 128 of 256GB opslag en een accucapaciteit van 4.500 mAh. De smartphone draait op Android 12 met daaroverheen het Nothing OS.  De telefoon krijgt nog drie jaar updates naar nieuwe Android versies en vier jaar security-updates.

Beschikbaarheid

De Nothing Phone(1) is beschikbaar in het zwart en wit, met de keuze uit 8GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen (469 euro), 8GB werkgeheugen met 256GB opslag (499 euro) of 12GB werkgeheugen met 256GB opslag (549 euro). De twee uitvoeringen met 8GB werkgeheugen zijn per direct beschikbaar. De duurste uitvoering met 12GB werkgeheugen verschijnt later deze zomer.

Kijk voor alle specs en foto’s van het toestel op de site van Nothing.

Bron: Nothing

Mobiele versie afsluiten