NLMWC partner EFFECT Photonics

EFFECT PhotonicsEFFECT Photonics is partner van het NLMWC en is in Barcelona aanwezig op het Nederlandse paviljoen. EFFECT Photonics levert sterk geïntegreerde optische communicatieproducten op basis van de Dense Wavelength Division Multiplexing (DWDM) optische System-on-Chip.  

De belangrijkste technologie voor DWDM-systemen is de volledige monolithische integratie van alle photonische componenten in een enkele chip en de mogelijkheid om deze in volume te produceren met een hoge opbrengst tegen een lage kostprijs.  

Met deze mogelijkheid speelt EFFECT Photonics in op de behoefte aan scherp geprijsde DWDM-oplossingen die wordt gestimuleerd door de stijgende vraag naar verbindingen met hoge bandbreedte tussen datacentra en mobiele zendmasten.  

Het hoofdkantoor van EFFECT Photonics is gevestigd in Nederland (Eindhoven), met R&D/productie in het Verenigd Koninkrijk, een dochteronderneming in Taiwan en een faciliteit in de VS. 

Contactpersoon: Sarah Montella +31 (0)629 386 080 

 

 ITchannelPRO is mediapartner voor het Nederlandse Paviljoen (hal 5 A31) op MWC22 en 4YFN dat start op 26 februari en duurt tot 3 maart)  

Mobiele versie afsluiten