Nieuwsupdate Smart Living Society

Matter event

Ons laatste event over Matter was een groot succes. Het evenement trok een grote opkomst en de sprekers leverden interessante inzichten over dit onderwerp. Onze evenementen zijn voor alle leden en zijn op aanvraag of uitnodiging gratis te bezoeken door geïnteresseerde, zo maakt u kennis met onze community en de waarde die het u als bedrijf kan bieden.

smart living matter

Naast dat er sprekers of thema’s zijn gevolgd er als afsluiter altijd een borrel. Hier komen bedrijven van alle formaten samen om met elkaar te discussiëren en ideeën uit te wisselen over Smart Living. Door samen te netwerken en kennis te delen, krijgen we meer inzicht in deze belangrijke ontwikkelingen en kansen die er liggen.

Als SLS blijven wij ons inzetten om ons doel te bereiken: “Het samenbrengen van zakelijke partners met een betrokkenheid rondom smart living teneinde kennis te delen en het gebruik van smart producten binnen Nederlandse huishoudens te stimuleren.”

We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort weer nieuwe evenementen op de planning hebben staan.

Agenda

15 maart: Smart Energie

Tijdens dit event die plaats vind Bij Maretti Lighting maken we slimme energie bespreekbaar en kijken we naar de mogelijkheden. Ook vind er een panel plaats.

24 mei: Ledenvergadering en voorjaars borrel (alléén voor leden)

Dit event is alleen voor leden. Een bondige en informatieve ledenvergadering, waarin we een blik werpen op het afgelopen jaar. Na de vergadering zullen we snel overgaan op een vermakelijke activiteit, om na afloop samen nog even na te borrelen en bij te praten.

5 juli: Veiligheid
Innovatie in evenwicht brengen met privacy.
Een Amazon, Alexa of Google Assistant kan handig zijn om het licht uit te doen of een bestelling te plaatsen, maar het biedt ook een open venster in je huis met de mogelijkheid dat duizenden naar binnen kijken en van overal ter wereld meeluisteren.

4 september: IFA Berlijn
We kijken er naar uit om deel te nemen aan dit toonaangevende evenement en om onze visie op duurzame en slimme levensstijlen te delen met de rest van de wereld.

4 Oktober: GFK Presentatie (alléén voor leden)
Tijdens ons exclusieve evenement voor leden zullen we het GFk-rapport onthullen. Dit is een unieke kans om als eerste de meest recente inzichten te verkrijgen over de smart living markt.

Meer info over onze events is te vinden op : https://smartlivingsociety.nl/evenementen/

Nieuwe leden

Met trots kondigen we aan dat we twee nieuwe leden mogen verwelkomen bij onze Smart Living Society. Dit toont aan dat steeds meer partijen de waarde inzien van onze visie op slim wonen en de voordelen van onze community.

AVM GMBH
Een van Europa’s toonaangevendste fabrikanten van apparatuur voor de breedbandaansluiting en het digitale huis.

 

 

 

Loqed
LOQED maakt binnenkomen makkelijker dan ooit voor goed volk, terwijl ongenode gasten voor een dichte deur staan.

Laten we samen doorgaan met het versterken en uitbreiden van onze missie. Meer info over onze community of wilt u een event bijwonen? Dat kan, neem vrijblijvend contact met ons op of schrijf u online in voor een event of de nieuwsbrief.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over dit en andere evenementen die we in de toekomst zullen organiseren.

Het bestuur van de Smart Living Society

Mobiele versie afsluiten