Nieuwe uitbreiding CommCheck C2 biedt meer overzicht

Met de nieuwe uitbreiding van hun CommCheck C2 portofoonsysteem kunnen gebruikers in o.a. de landbouw, industrie, beveiliging, hulpverlening en zorg nog vollediger geinformeerd in actie komen.

 

c4it logoSinds begin juli is CommCheck C2, een compleet overzicht van de CommCheck handsets en draadloze alarmknoppen hiervoor operationeel. GPS en indoorlocaties worden per toestel weergegeven en gebeurtenissen en handelingen worden in een soort web-based Command & Control dashboard geregistreerd.

Situational awareness

De innovatie verhoogt de ‘situational awareness‘ van de portofoongebruiker bij alarm- of storingsmeldingen in bedrijfskritische situaties. Door meer overzicht van de (probleem)situatie, kan de operator, beveiliger of hulpverlener betere beslissingen nemen. Het C2 platform combineert bijvoorbeeld de aansturing van de portofoons en het beheer van opgenomen videobeelden in één omgeving. Verzenden van functies en berichten op basis van de GPS locatie kan eenvoudig door selectie op de kaart op de portofoon.

CommCheck software

CommCheck is het innovatieve software (platform) die op de nieuwere portofoons draait. Hierdoor is het mogelijk om naast spraak en kleine tekstberichtjes ook data, en video te versturen. Ook koppeling met sensoren via de portofoon nieuwe stijl is mogelijk . Denk hierbij aan Internet of Things (IoT), toegangscontrole en camerabeveiliging. Het platform combineert alle traditionele functies van de portofoon en mobilofoon met de meest geavanceerde smart phonetechnologie. De softwaredoorbraak is mogelijk geworden door de de 4G en 5G-technologie. CommCheck C2 is een functionele uitbreiding van het platform. Het biedt de portofoongebruikers een interessante verrijking van het bestaande Broadband Radio (3G\4G\5G\Wifi) portfolio.

C4IT

CommCheck is een dienst van IT-bedrijf C4IT. Directeur Lucien de Groot: “Bedrijfsmatige groepscommunicatie maakt met C2 een geweldige ontwikkeling door. Ik ben zeer content dat wij met het puur Nederlandse CommCheck platform tot de technologische kopgroep behoren. In samenwerking met onze resellers, specialisten in alle denkbare telecom marktsegmenten, maakt C2 ons CommCheck platform nog meer omvattend en dynamischer.” C4IT is onderdeel van de Ravelin Holding en heeft al geruime tijd het CommCheck platform operationeel.”

Mobiele versie afsluiten