Nieuwe samenwerking Capestone en Sonim Technologies voor expansie in Europa

Capestone kondigt zijn hernieuwde samenwerking met Sonim aan, leverancier van robuuste mobiliteitsoplossingen die speciaal ontworpen zijn voor medewerkers die fysiek betrokken zijn bij hun werkomgeving. Door deze nieuwe samenwerking zal de distributie van Sonims robuuste mobiliteitsoplossingen in heel Europa uitgebreid worden.

“Deze nieuwe overeenkomst geeft ons de mogelijkheid om ons te positioneren als de leidende distributeur van Sonim-devices in Europa”, zegt Barbara Mulder, Marketing Director van Capestone. “Ons uitgebreide product range in combinatie met onze value added services en korte communicatielijnen stelt ons in staat om samen met onze resellers waarde toe te voegen richting eindklanten. Met meer dan 10 jaar ervaring en marktkennis biedt deze overeenkomst de extra zet in onze groeiambitie”.

“De mobiele apparaten en accessoires van Sonim zullen overheidsinstanties en ondernemingen in Europa voorzien van meer ultra-robuuste opties en een van de beste garanties in de branche”, aldus Michael Harlas, Global Channel Manager, van Sonim Technologies. “Capestone is een expert in hun vakgebied en we kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Sonim-producten variëren van ultra-robuuste mobiele Android-devices, software en accessoires van industriële kwaliteit die speciaal zijn gebouwd om mensen in sectoren als transport en logistiek, de bouwsector te dienen. Maar ook om medewerkers te dienen in missiekrititische openbare veiligheid en militaire functies. Elk mobiel apparaat van Sonim is gebouwd om te voldoen aan Sonims Rugged Performance Standards (RPS). De RPS bestaat uit 12 benchmarks voor uithoudingsvermogen en duurzaamheid en is gemaakt op basis van meer dan 10 jaar feedback van klantengebruik in de meest extreme omgevingen ter wereld.

Mobiele versie afsluiten