Nieuwe provider NXTcom van start in Nederland

nieuwe-provider-nxtcom-van-start-in-nederland

Internet Service Provider NXTcom is deze week officieel in Nederland van start gegaan met haar Reseller en Wholesale services voor ICT-bedrijven. “Wij denken dat er genoeg markt vrij is in Nederland om naast bestaande Reseller en Wholesale partijen een ander soort partnerkanaal te realiseren”, zegt Dave Spijker, CEO NXTcom Nederland.

NXTcom heeft zich ontwikkeld als aanbieder van internet- en telecomdiensten naar een totaalaanbieder van online werkplekdiensten in strategische landen in Europa. NXTcom realiseert  productiviteitsverbetering bij partners en hun eindklanten door het aanbieden van innovatieve werkplekdiensten. Meedenken met de partner, die actief is binnen de ICT- en beveiligingsbranche, is daarmee een speerpunt van de organisatie. De onderneming vertaalt en integreert nieuwe mogelijkheden van Cloud Providers richting klanten, tegen de beste voorwaarden en met de juiste ondersteuning.”

“Zo wil NXTcom de beste Cloud Service Integrator voor het MKB in Europa worden. De stap die nu gezet is in Nederland is een belangrijke footprint”, vertelt Dave Spijker. “Nederland is nog altijd een vooroplopend en vooral groeiland op ICT-gebied en we zien dat er momenteel ook ruimte is ontstaan in de markt, doordat bepaalde concurrenten zijn overgenomen door onder andere KPN zoals RoutIT. Partners voelen zich genoodzaakt verder te kijken. NXTcom zal mede inspringen op die behoefte en zorgen voor zelfs andere alternatieven.”

Volgens NXTcom zullen er de komende maanden strategische overnames worden gedaan om onder andere het unieke beveiligde encrypted data- en telefonienetwerk verder uit te breiden. Daarnaast zullen er belangrijke spelers binnen de Wholesale-markt worden overgenomen om ook het snelgroeiende afzetkanaal nog beter te kunnen bedienen.

Mobiele versie afsluiten