Nieuwe headsets en speakerphones van Snom voor overal

Ideaal voor de hybride werkplek

snom_A330DHet nieuwe werken, hybride werkmodellen, thuiswerken, mobiliteit en een goede balans tussen werk en privéleven zijn inmiddels de norm geworden – ook wat de uitrusting van de werkplek betreft. Dit komt omdat de gebruikte producten steeds meer geschikt moeten zijn voor zowel privé als professioneel gebruik. Dit geldt des te meer voor apparaten voor bedrijfskritische diensten, zoals zakelijke telecommunicatie.

Professionele multifunctionele technologie? Een must!

Bij de keuze van apparatuur voor professioneel gebruik moet daarom rekening worden gehouden met de veranderende eisen die aan mobiele werkplekken gesteld worden. Daartoe behoort bijvoorbeeld de mogelijkheid om de aangeschafte apparatuur overal naadloos te kunnen gebruiken, ook voor andere doeleinden.

Snom hanteert deze aanpak al geruime tijd voor de ontwikkeling van zijn IP-telefoons. Door de vele integraties zijn de IP-telefoons van Snom het zenuwcentrum van slimme kantooromgevingen geworden. De fabrikant breidt deze strategie nu uit naar headsets en conferentietelefoons en levert met zijn nieuwe A330 M/D-headset en de nieuwe C300-speakerphone een bijdrage aan een goede balans tussen werk en privéleven van werknemers.

Snom A330 M/D: Headset met full-band audio en draagcomfort

De Snom A330 M/D is een USB-headset die mono- of binauraal kan worden gebruikt. Dankzij de hypermoderne D/A conversie en de geoptimaliseerde luidsprekers levert deze headset een uitstekende HD-audiokwaliteit over het hele menselijke gehoorspectrum. En de ruisonderdrukking beperkt talrijke akoestische storingen tot een minimum.

Dankzij de USB audio-interface is de A330 systeemonafhankelijk en kan hij als headset gebruikt worden met vrijwel elk communicatieplatform (Microsoft Teams, Zoom, Google Meet en nog veel meer). De volledige spraakbandbreedte wordt opgenomen via een hoogwaardige microfoon, gedigitaliseerd en vervolgens in real time via USB doorgestuurd naar een IP-bureautelefoon, computer of mobiel device. Oproepfuncties, mute en beschikbaarheid kunnen ook worden geregeld via de geïntegreerde afstandsbediening, en worden weergegeven via LED’s op het rechter oorschelp en de microfoon.

De bekleding van de hoofdband, het zachte kunstleer en traagschuim van de verstelbare oorstukken zorgen voor maximaal draagcomfort.

Dankzij deze functies is de nieuwe headset ook geschikt voor het luisteren naar muziek en voor uitgebreide gaming- of streamsessies na het werk!

SNOM C300: een speakerphone als compact geluidswonder

Met de compacte, 200 g wegende Snom C300 conferentiespeaker biedt de fabrikant een full-duplex handsfree apparaat met Bluetooth 5.0 en NFC-technologie dat overal kan worden gebruikt. Het apparaat is voorzien van een  USB-audio-interface die kan worden gebruikt op een pc, smartphone en tablet. Via de geïntegreerde aansluiting kan ook een externe hoofdtelefoon worden aangesloten. De nieuwe Plug & Play Snom C300 is uitgerust met zes microfoons en een geïntegreerde echo-onderdrukking (AEC). Het device wordt bediend via zeven aanraaktoetsen op het toestel of via een smartphone-app. Alle bedrijfsprocessen worden bevestigd via de LED statusweergave.

Een krachtige 3,7 V en 5.200 mAh lithium-ion batterij zorgt voor 24 uur gesprekstijd en meer dan 5 dagen standby-tijd. Een USB-poort voor het opladen van het apparaat of een smartphone maakt van deze draagbare conferentiespeaker een powerbank.

Een uitstekende geluidskwaliteit en een lange batterijduur zijn niet alleen nodig bij het telefoneren, maar ook bij het luisteren naar muziek. De Snom C300 kan desgewenst worden gebruikt als een krachtig speaker  voor uw eigen afspeellijsten – voor een kristalhelder muziekgenot.

Mobiele versie afsluiten