Nieuw leiderschap voor Enable U

Vanaf 1 december 2022 geeft Frank Hoekstra leiding aan Enable U. Met meer dan 25 jaar ervaring in de IT heeft Frank Hoekstra met succes de groei en bedrijfstransformatie voor diverse bedrijven geïnitieerd en geleid. Hij brengt een brede ervaring mee in het managen van snel groeiende bedrijven, zowel nationaal als internationaal.

frank-en-frank

Na een mooi Europees avontuur met de Australische Software Vendor IR is het tijd om terug te keren naar de Nederlandse markt.

Alhoewel, Enable U heeft voldoende internationale aspiraties, maar is op dit moment toch vooral actief op de Nederlandse markt. Persoonlijk waren er voor mij een aantal redenen om juist voor Enable U te kiezen.

Allereerst de persoonlijke click met de oprichter Frank Arts, die nauw betrokken blijft. Daarnaast helpt de betrokkenheid van Vortex Captial Partners om de ambitieuze doelstellingen vorm te geven. Zelf zal ik ook een stukje participeren, zodat ik me ook weer echt ondernemer kan voelen. En last but nog least. De mensgerichte cultuur heb ik meteen de eerste dagen geproefd en zie ik als de basis voor succes.

Mobiele versie afsluiten