Next Communications officieël van start in Nederland

"The Next Model in Connectivity" met mobiele netwerkinfrastructuur

Next Communications, een Connectivity Service Provider (CSP), kondigt zijn officiële lancering in Nederland aan. Het bedrijf introduceert vernieuwende oplossingen op het gebied van klantbetrokkenheid en connectiviteit in het digitale tijdperk.

Onder leiding van de  Jignesh Dave, oprichter, MD & CEO, stelt Next Communications bedrijven in staat om in verschillende sectoren om op een meer betekenisvolle manier contact te leggen met hun klanten.

Verder is het bedrijf maakt de exclusieve samenwerking met Egbert Ottevanger, Joint Managing Director  van “Frank and the Backs” als lokale partner in Nederland bekend. Bij Next Communications begrijpen ze dat #shifthappens in de digitale wereld. Men is toegewijd aan het aanpassen en innoveren om te voldoen aan de veranderende behoeften van de klanten. Het team is overtuigd dat het gaat om #allaboutrelationship en maakt gebruik van de expertise en technologie om vertrouwen en loyaliteit op te bouwen bij de klanten.

Als onderdeel van het  streven om verder te gaan dan een crm, introduceert Next Communications “The Next Model in Connectivity”, met mobiele netwerkinfrastructuur op abonnementsbasis voor merken, een verenigd wereldwijd netwerk onder ‘One World – One Network’ en bliksemsnelle WhatsApp Commerce aanmelding in slechts 85 seconden.

Next Communications nodigt bedrijven in Nederland uit om te beginnen aan hun digitale transformatie reis en te ontdekken hoe de innovatieve oplossingen klantervaringen kunnen verbeteren en groei kunnen stimuleren.

Mobiele versie afsluiten