Newstar NS-PLXPROTECT veiligheidsscherm voor beschermen van werkplek

NewStar introduceert een nieuwe oplossing voor het nieuwe werken; de NS-PLXPROTECT serie. De samenleving is veranderd sinds de Covid-19-pandemie en er worden nieuwe maatregelen genomen om (samen-)werken zo veilig mogelijk te maken in deze 1,5/ 2 meter maatschappij.

De NS-PLXPROTECT producten bieden gebruikers de mogelijkheid om hun werkplek/flat screen af te bakenen, extra zekerheid te creëren en tevens meer afstand tot anderen te bewerkstelligen.

 

 

De NS-PLXPROTECT1 (t.b.v. 1 monitor) en de NS-PLXPROTECT2 (t.b.v. 2 monitoren) hoeven niet aan het bureau of plafond bevestigd te worden, maar kunnen eenvoudig op een bureausteun worden geplaatst en bewegen mee met de flat screen en het in hoogte verstelbare bureau. De schermen zijn gemaakt van 100% transparant acrylaat om een ruimtelijk gevoel te waarborgen en is voorzien van afgeronde hoeken. Daarnaast zijn de schermen voorzien van 2 bevestigingspunten, zodat deze in hoogte verstelbaar zijn t.o.v. de monitor(s).

 

 

De schermen nemen, in tegenstelling tot alternatieve oplossingen, geen extra ruimte in op het bureau. De NS-PLXPROTECT1 is ontworpen voor installatie op een bureausteun en de NS-PLXPROTECT2 voor montage op 2 losse armen, gas-geveerde armen, een crossbar en/ of een dubbele monitorarm. Fun fact; de schermen kunnen ook gebruikt worden als memoboard, om met een whiteboard marker to do-lijstjes en notities op te schrijven

Mobiele versie afsluiten