Network X Awards 2023

evenement voor de B2B-telco-industrie

network-x-awardsNetwork X – ’s werelds meest uitgebreide evenement voor de B2B-telco-industrie – organiseert ook dit jaar weer de prestigieuze Network X Awards. De ceremonie vindt plaats op woensdag 25 oktober en zet de belangrijkste telco-innovaties van het afgelopen jaar in de schijnwerpers en erkent de prestaties en uitmuntendheid in de hele branche.

De awards worden gehouden in het historische Hotel de Ville als onderdeel van het bredere conferentie-evenement Network X 2023, dat van 24 tot 26 oktober plaatsvindt in de Porte de Versailles in Parijs. Het Hotel de Ville doet tegenwoordig dienst als stadhuis van Parijs en bezoekers kunnen genieten van de rijke politieke geschiedenis van het hotel, aangezien het vroeger ook het hoofdkwartier was van zowel de Franse Revolutie als de Parijse Commune.

De ceremonie wordt bijgewoond door 250 genomineerden, juryleden en speciale gastsprekers. De awards belichten bedrijven uit alle delen van de telco-industrie, van 5G- en cloudspecialisten, zoals Mavenir en Orange, tot breedbandspecialisten, waaronder Huawei en Nokia. De volledige lijst met genomineerden is hier te vinden en bevat organisaties uit zowel de Operator- als de Solution Provider-sector. Opvallende categorieën zijn ‘Meest duurzame netwerkproject’, ‘Meest innovatieve 5G-communicatiedienst’ en ‘Meest innovatieve Enterprise PON Use Case’.

Christopher Lycett, Portfolio Manager bij Network X:

“We maken ons op om een aantal van de meest innovatieve en opwindende prestaties van de Telcosector van de afgelopen twaalf maanden te vieren. De concurrentie was dit jaar hevig, we hebben een recordaantal waardige nominaties ontvangen. We kijken ernaar uit om deelnemers te verwelkomen, niet alleen van een enorm scala aan verschillende organisaties, maar ook bezoekers van over de hele wereld.”

Evan Kirchheimer, Research VP, Telco & Service Provider bij Omdia:

“De genomineerden van dit jaar hebben stuk voor stuk een belangrijke bijdrage geleverd aan de industrie. Hoewel deze awards een geweldige gelegenheid zijn om prestaties in de telecommunicatie te vieren, werpen ze ook een licht op enkele van de belangrijkste kwesties waarmee organisaties worden geconfronteerd. Groene netwerken, bijvoorbeeld, en de noodzaak om de CO2-uitstoot te verminderen worden topprioriteiten in de hele sector. Om aan hun verplichtingen te voldoen, zullen operators hun netwerken anders moeten beheren. We moeten deze discussies blijven stimuleren om vooruitgang te boeken op dit gebied en branche-evenementen zoals de Network X Awards spelen hierbij een belangrijke rol.”

De juryleden van Network X worden geselecteerd op basis van hun kennis van de markt en hun positie in de sector, terwijl het beoordelingsproces onafhankelijk en anoniem plaatsvindt. De prijswinnaars worden tijdens het evenement bekendgemaakt en alle bedrijven op de shortlist worden verwacht om hun prijs in ontvangst te nemen. Ga voor meer informatie naar https://networkxevent.com/network-x-awards/

 

Mobiele versie afsluiten