NETTR – de oplossing voor…..

NETTR is een Nederlandse / Indiase software producent die slim inspeelt op de steeds grotere behoefte van bedrijven voor grotere opslagcapaciteit, om meer data in steeds betere kwaliteit te verzenden en te ontvangen en liefst met een enorme snelheid.

 

nettrNederland is zeker internationaal een land waarmee rekening moet worden gehouden  als het gaat om het ontwikkelen van software en slimme technologie toepassingen.

Niet voor niets dat de politiek inzet op verdere ontwikkeling van software die internationaal en nationaal bij kan dragen aan de positie van Nederland binnen de wereld van automatisering.

NETTR stelt dat voor 99.999% hun software niet te hacken valt. Waar ook de focus steeds meer op komt te liggen is de ecologische footprint. NETTR claimt een enorme reductie – 50% – in kosten voor dataopslag, energie gebruik en warmte ontwikkeling zonder extra investeringen in hardware. Daarnaast verhoogd NETTR met hun software de opslag capaciteit met ongeveer 80% .

 

NETTR in hoofdlijnen:

De SDK van NETRR zorgt voor “ on-demand “, “real time “ streaming en bezorging van data en berichten waarbij de vijfvoudige beveiliging met industriestandaards positief opvalt. Het ingebouwde digitaal rechten beheer (DRM) geeft geen enkel  “ royalty “ probleem en illegaal gebruik van data is niet mogelijk.

Tenslotte hanteert NETTR één onafhankelijk streaming protocol  alsmede een supersnelle distributie van grote datapakketten zelfs zonder glasvezel, lichtbundels of 5 G. Voor live, real-time en on-demand levert NETTR in de hoogste kwaliteit van beeld en geluid en dat allemaal tegen de laagste “overall“ kosten (TCO).

Een testaccount aanmaken om NETTR zelf te ervaren en kennis te maken met hun universele oplossing voor alle operationele systemen kan heel makkelijk:  https://nettr.com/

Mobiele versie afsluiten