NETGEAR Webinar: Introductie nieuw 6GHz AP: WAX615

De 5 stappen tot een succesvol wireless project Deel 2: Wireless Inspectie

WS_1-5_Stap2_Aanmelden_NL

Eric Lindeman en Rik de Jongh van Netgear zijn een nieuwe webinar serie begonnen met als onderwerp: De 5 stappen tot een succesvol wireless project. Het eerste deel: De Wireless Intake had een goede opkomst en alle volgende webinars uit deze serie zijn inmiddels ingepland. Deze planning is terug te vinden via deze link: https://innovatie.netgear.nl/webinar-series-5-stappen-tot-een-succesvol-wireless-project/

De reden dat zedeze Webinar serie in het leven hebben geroepen, is n.a.v. ons webinar over gratis remote sitesurvey. Na dat webinar kregen Eric en Rik van meerdere resellers vragen op het gebied van hoe je een Wireless LAN project aanpakt. Met die input hebben ze 5 webinars ontwikkeld waarin ze  praktijkervaring voor een succesvol wireless project, uit de doeken te doen:

De 5 stappen tot een succesvol wireless project!
Met Deel 2: De wireless inspectie/schouw & Access Point Introductie: NETGEAR WAX630E

In dit tweede webinar uit deze serie van vijf, bespreken ze een van de meest efficiënte onderdelen als voorbereiding van een wireless project: Namelijk de wireless inspectie. Dit deel van vooronderzoek heeft als doel om de omgeving te inspecteren; Hierbij kunnen de plattengronden gecontroleerd worden aan de praktijk en kan de haalbaarheid van de WiFi project ingeschat worden ter voorbereiding op het inmeten voor de nieuwe Wireless omgeving. Uiteraard komen ook zaken aan de orde waar je tijdens de inspectie op zou kunnen letten.

Daarnaast introduceren ze  het nieuwste access point de WAX630E met de nieuwe 6GHz band met uiteraard allernieuwste generatie Qualcomm tri-band chipset. Met dit nieuwe access point zijn niet alleen hogere snelheden mogelijk, maar zijn we ook dankzij de nieuw vrijgegeven 6GHz frequentieband, verlost van alle legacy behorende bij de vorige WiFi standaarden.

Publiek voor dit webinar: Sales, ICT- Adviseurs, Presales en Aftersales:

Welke te maken met situaties waarbij je een wireless netwerk moet adviseren, installeren en onderhouden.

Datum/tijd/duur:

Dinsdag 23 augustus, 15:00 uur, 30 minuten

Agenda

Heb jij interesse in dit webinar, reserveer dan dinsdag 23 augustus om 15:00 in je agenda en schrijf jezelf in via de onderstaande link, waar je ook iets de extra informatie kunt vinden.

https://innovatie.netgear.nl/webinar-stawirelessp-2–inspectie-schouw/

Na inschrijving (link staat bijna onderin) krijgt je een Engelse bevestiging met daarbij een link voor de reservering in je agenda.

Tip: Controleer of het email adres no-reply@zoom.us niet in je spamfilter geblokkeerd wordt.

Deel 1 Gemist? Dan kan je dit terug kijken via: https://youtu.be/6GWDiQMJD2c

Meer informatie, zie de blogs van Eric: https://innovatie.netgear.nl/blog-zakelijk-2/

 

Mobiele versie afsluiten