Netgear presenteert volledige av line-up op ibc 2022

inclusief verbeteringen aanbod van professionele av-switches

NETGEAR, marktleider op het gebied van netwerkproducten voor consumenten, bedrijven en serviceproviders, toont drie nieuwe AV-over-IP-producten op de IBC in Amsterdam op stand 1.C16, van 9 tot 12 september.

Netgear_400Als ’s werelds meest vooraanstaande media- en entertainmentbeurs zal IBC 2022 de toonaangevende technologische innovaties en aanbieders van oplossingen onder de aandacht brengen. NETGEAR demonstreert haar volledige serie AV-switches, waaronder de 1G M4250 serie, 1G en 10G M4300 serie, en 100G M4500 serie. Als onderdeel van het evenement zullen lokale NETGEAR-vertegenwoordigers uit EMEA-landen en NETGEAR’s Pro AV Design Team aanwezig zijn om NETGEAR AV-oplossingen te laten zien, hands-on advies te geven en aanbevelingen te doen voor implementaties. Meld je hier aan om een afspraak te maken met onze Pro AV specialisten op de stand.

Op de beurs worden onder andere de volgende producten tentoongesteld:

Aanvullende productspecificaties:

NETGEAR is zich bewust van de evolutie die plaatsvindt in de Pro AV-wereld en met name van de vooruitgang in AV-over-IP-installaties die de mogelijkheden in onze branche veranderen“, zegt Laurent Masia, director of product line management voor managed switches bij NETGEAR. “Het nieuwste voorbeeld van onze toewijding aan deze ruimte is een combinatie van deze nieuwe producten die onze managed switch-productlijn verder verbeteren en een geheel nieuwe manier van switchconfiguratie implementeren, uitsluitend ontworpen met de AV Pro in gedachten.

Pro AV-Partnerships
NETGEAR is een samenwerking aangegaan met meer dan 180 Pro AV Technology Partners. De lijst bevat de meest bekende namen in de industrie en de opkomende innovators van AV-over-IP-technologie, wat NETGEAR’s betrokkenheid bij de industrie bevestigt. Nu de wereld steeds meer AV-over-IP-technologieën gaat gebruiken, werken bedrijven op het gebied van endpoints, displays, camera’s en gestructureerde bekabeling samen met NETGEAR om volledige compatibiliteit te bieden door middel van uitgebreide tests en wederzijdse certificering. Producten van onze vele partners zullen ook te zien zijn, zodat we op verzoek demo’s kunnen uitvoeren binnen een specifieke omgeving.

Als je naar de switch kijkt, kun je zien dat ze AV begrijpen en dat ze een oplossing hebben ontwikkeld die voldoet aan de hoge bandbreedte-eisen voor een AV-omgeving“, zegt Jatan Shah, Vice President van QSC. “NETGEAR snapt het gewoon.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe NETGEAR Engage™ Controller zal deze maand gratis te downloaden zijn. De M4250 desktopmodellen zullen in september ook verkrijgbaar zijn bij de grote Pro AV-distributeurs.


Een volledige lijst van NETGEAR Pro AV-partners vindt u hier: https://www.netgear.com/nl/business/solutions/proav-partners/

Meer informatie is te vinden op: https://www.netgear.com/nl/business/solutions/av-over-ip/

Mobiele versie afsluiten