NETGEAR met vernieuwde focus op zakelijke oplossingen

Netgear_400De veranderende eisen van de markt en de samenstelling van ons klantenbestand hebben een verbreding van de scope noodzakelijk gemaakt.

Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze Ethernet-switches, access points, onlangs aangekondigde pro-routers en Insight Cloud Management Platform. Om beter aan te sluiten bij ons aanbod, is de NETGEAR MKB-divisie geherpositioneerd als NETGEAR for Business.

Expertise voor elke zakelijke netwerkbehoefte

NETGEAR for Business levert bewezen oplossingen, gebaseerd op bijna dertig jaar expertise en gecentreerd rond drie hoofdactiviteiten:

Oplossingen ondersteund door uitgebreide services

Naast een uitgebreid portfolio van hardwareproducten, unieke softwarefuncties en on-premise/cloud managementplatforms onderscheidt NETGEAR zich door een set uitgebreide netwerkontwerpservices die het gratis beschikbaar stelt aan de Value Added Reseller- en AV-integratorpartners.

Het Pro WiFi Design-team en Pro AV Design-team werken nauw samen met VAR’s en integrators. Die kunnen erop  vertrouwen dat een voorstel dat aan hun eindklant wordt gepresenteerd, is geverifieerd door een of meer van de meer dan 25 NETGEAR netwerkconsultants.

Dit wereldwijde team van netwerkconsultants bedient klanten. Van aanbevelingen voor netwerkplanning, via ontwerp en locatievoorbereiding en ook daarna zodra het netwerk geïnstalleerd en operationeel is. Als de eindklant of value-added reseller hulp nodig heeft, zijn dezelfde engineers die het geïmplementeerde netwerk begrijpen beschikbaar om problemen snel op te lossen.

Vertrouwd

Als je de veelzijdige producten en pre- en post-sales netwerkontwerpservices bij elkaar optelt met de superieure Total Cost of Ownership-waardepropositie, is het niet moeilijk om te zien waarom bedrijven NETGEAR zien als een betrouwbare partner.

Mobiele versie afsluiten