NETGEAR lanceert nieuwe multi-gig switches voor WiFi6

multi-gig netgear

Fabrikant van netwerkproducten NETGEAR introduceert de MS510TXM en MS510TXUP multi-gig switches. Deze innovatieve switches ondersteunen snelheden tot 10G en beschikken over optioneel cloudbeheer. Het MS510TXUP Ultra60 PoE ++ -model ondersteunt bovendien tot 60 watt PoE-vermogen op elke poort.Multi-gig connectiviteit voor geoptimaliseerde prestaties.

De MS510TXM en MS510TXUP zijn geschikt voor bedrijven die hun WiFi-prestaties willen verbeteren met een netwerk van WiFi 6-access points zoals de WAX610 of WAX218, die beide communicatiesnelheden van 2,5G ondersteunen. Bovendien kunnen de nieuwe switches snelheden tot 5G behalen met CAT 5E, waardoor de investering van een bedrijf in kabelinfrastructuur wordt beschermd.

De MS510TXUP biedt bovendien PoE op elk van zijn poorten. Het ondersteunt Ultra60 PoE ++, de nieuwste PoE-standaard IEEE 802.3az die tot 60 watt PoE-vermogen levert op elke poort. De MS510TXUP wordt geleverd met een groot PoE-budget van 295 watt en kan PoE-, PoE + – of PoE ++ -apparaten van stroom voorzien, waardoor hij ideaal is voor het voeden en aansluiten van WiFi-access points, IP-bewakingscamera’s en andere IoT-apparaten.
Bovendien zorgt de Uninterrupted PoE-functie van de MS510TXUP ervoor dat de stroom naar de aangesloten apparaten niet wordt onderbroken in het geval van een firmware-update of een reboot van de switch.

De MS510TXM- en MS510TXUP-switches worden ook geleverd met NETGEAR Insight Cloudmanagementactivatie voor constant beheer en monitoring op afstand via een intuïtieve app of Cloud Portal.

www.netgear.nl

Mobiele versie afsluiten