NETGEAR lanceert Insight Managed Bedrijfsrouter BR200

Netwerkspecialist NETGEAR brengt de Insight Managed bedrijfsrouter BR200 op de markt. Deze router is gericht op bedrijven en thuiskantoren en past in het nieuwe normaal van werken op afstand, vanuit huis of een andere locatie.
Dat betekent ook dat werknemers veilig en makkelijk toegang nodig hebben tot de interne server of intranet van het bedrijf.

Met de nieuwe Insight Managed bedrijfsrouter BR200 richt NETGEAR zich op bedrijven waarvan veel werknemers vanuit huis werken of met kantoren op andere locaties. Werknemers kunnen de BR200 thuis aansluiten op de BR200 die op het hoofdkantoor staat en zo op een veilige manier toegang krijgen tot bedrijfsgegevens op een server of netwerkopslag. De NETGEAR Insight Managed bedrijfsrouter kan zowel op afstand als lokaal worden beheerd. Dankzij NETGEAR Insight kan de router via ieder scherm, smartphone, tablet of laptop, op afstand worden bewaakt.

“Bedrijven zijn steeds vaker op zoek naar een krachtige en veilige netwerkoplossingen die makkelijk te installeren en te beheren zijn”, zegt Arend Karssies, Regional Director Benelux bij NETGEAR. “NETGEAR Business combineert het gemak van de Insight Management bedrijfsoplossing met een veilige VLAN en IPSec VPN, zodat de nieuwe router makkelijk en veilig beheerd kan worden.”

www.netgear.nl

Mobiele versie afsluiten