Netgear breidt managed access point line-up uit

NETGEAR maakt vandaag de nieuwste toevoeging aan haar managed wireless access point-portfolio bekend, de Insight Managed WiFi 6 AX3000 Dual-band Multi-Gig PoE Access Point (WAX615). De WAX615 is ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf. Biedt de snelste dual-band, WiFi 6, multi-gig performance en dekking met NETGEAR Insight remote cloud management en de NETGEAR Instant Mesh-mogelijkheid.

Netgear_400Breedbandinternettoegang voor bedrijven heeft de snelheidslimiet van Gigabit per seconde doorbroken. De WiFi-snelheden van end-point devices zijn toegenomen door de ontwikkeling van WiFi-technologie van de ene generatie naar de volgende. Bedrijven moeten hun WiFi-infrastructuur upgraden om de vraag van hun klanten en data-gedreven bedrijfsvoering bij te kunnen houden. De WAX615 biedt het MKB en Managed Service Providers een krachtige WiFi-oplossing gebaseerd op de nieuwste WiFi 6 Release 2-technologie, die een twee keer hogere doorvoer levert dan WiFi 6 Release 1. Tegen een vergelijkbaare prijs met die van zijn voorganger. De WAX615 is backwards compatible met alle NETGEAR Insight Managed WiFi 5 en WiFi 6 Access Points. Het is daardoor een gemakkelijke drop-in upgrade voor bestaande Insight-netwerken.

Met een topsnelheid van 3Gbps, superieur bereik en eenvoudige installatie, levert het WAX615 access point naadloze roaming, load balancing en multi-user access voor de beste WiFi-ervaring in omgevingen met hoge dichtheid. Het toestel is inclusief een jaar gratis Insight abonnement voor een volledig gecentraliseerde, real-time setup, monitoring en controle. Extra management hardware is hierbij overbodig. Bovendien beschikt de WAX615 over een 2,5Gbps Power-over-Ethernet (PoE) Ethernet-poort voor snellere bekabelde connectiviteit en eenvoudige installatie. Ideaal te combineren met NETGEAR GSM4210P, MS510TXPP, MS510TXUP en MS108EUP PoE-switches.

“De WAX615 is een voorbeeld van NETGEAR’s streven naar innovatie en het leveren van superieure WiFi-oplossingen aan klanten,” zegt Douglas Cheung, director of product line management voor NETGEAR Business Wireless. “De WAX615 levert een hogere datadoorvoer, verbeterde netwerkefficiëntie en een betere gebruikerservaring. Met behoud van managementconsistentie over productgeneraties en tegen een aantrekkelijke prijs.”

Ongeëvenaarde WiFi 6 beveiliging

Kleine en middelgrote organisaties kunnen profiteren van beveiliging op enterprise-niveau zonder de extra kosten die daar normaal gesproken bij komen kijken. NETGEAR Insight maakt het eenvoudig om netwerkbeveiliging te configureren en onderhouden met functies zoals:

WPA3 Enterprise voor het hoogste niveau van beveiliging van WiFi-verbindingen. 8 afzonderlijke draadloze netwerken (SSID’s) die gebruikt kunnen worden voor beheerders, medewerkers, gasten en talloze IoT-apparaten (WiFi-bewakingscamera’s, thermostaten, deursloten en -sensoren, etc.). Individuele VLAN’s voor netwerkscheiding en dedicated swim lanes voor verschillende datastromen (beheerders, medewerkers, bezoekers, HR, Finance, etc.)

Mobiele versie afsluiten