NETGEAR, biedt het Orbi 970 Mesh Systeem aan in Nederland

NETGEAR, biedt het Orbi 970 Mesh Systeem aan in Nederland. Dit Mesh-systeem werkt op WiFi technologie (WiFi 7) en zorgt daarmee voor nog hogere snelheden en betere internet prestaties.

Netgear-Orbi-970-400De eisen die gesteld worden aan netwerkverbindingen zijn veranderd en zodoende ziet NETGEAR de behoefte aan een netwerkverbinding met hogere WiFi-snelheden, lagere latency en meer capaciteit de laatste jaren toenemen.

Belangrijkste kenmerken van de Orbi 970 serie:

Naast bovenstaande functies wordt de Orbi 970-serie geleverd met een jaarabonnement op NETGEAR Armor, de beveiligingsoplossing die automatisch alle aangesloten apparaten op het netwerk beveiligt. Ook maakt NETGEAR’s Smart Parental Control het mogelijk om de online activiteiten van je kinderen te beheren. De NETGEAR Orbi-app maakt de installatie eenvoudig en biedt de mogelijkheid om extern je netwerk te beheren vanaf elke locatie. Basisfuncties zijn gratis, er is ook een Premium Abonnement waar je gebruik van kunt maken na een proefperiode van 30 dagen.

Beschikbaarheid
De Orbi 970-serie is verkrijgbaar in het zwart of wit.  Het systeem is te koop als 2-pack (Orbi RBE972S) en 3-pack (Orbi RBE973S) voor een groter bereik, tot 660m2. Beide systemen ondersteunen tot maximaal 200 apparaten. Extra satellieten kunnen worden toegevoegd om de dekking verder uit te breiden. Deze zijn uitgerust met high-speed Ethernetpoorten (RBE970).

Mobiele versie afsluiten