NETGEAR Armor beveiligt WiFi 6-routers en mesh-systemen

netgear-logo

NETGEAR, leverancier van WiFi 6-producten, laat weten dat de geavanceerde cyberbeveiliging NETGEAR Armor nu beschikbaar is op Orbi WiFi 6 mesh-systemen en een aantal NETGEAR WiFi 6-routers.

Tegenwoordig zijn bijna alle apparaten in en om het huis met het internet verbonden. Soms zijn deze producten op zichzelf niet goed beveiligd, wat risico’s voor het hele huis met zich meebrengt. NETGEAR Armor beschermt apparaten die aangesloten zijn op het internet onbeperkt tegen online bedreigingen, zowel thuis als onderweg. Het netwerk wordt daardoor actief beschermd tegen cyberbedreigingen, waaronder trojans, ransomware, adware, spyware en phishing. Frauduleuze websites die proberen financiële gegevens te stelen, zoals wachtwoorden of creditcardnummers, worden automatisch geblokkeerd, evenals kwaadaardige links in browsers, e-mails of apps.

De meerlagige cybersecurityoplossing werkt met de bekroonde antivirus-, anti-malware- en gegevensbeschermingssoftware van Bitdefender en is beschikbaar in NETGEAR Orbi Mesh WiFi-systemen en Nighthawk WiFi-routers. NETGEAR Armor beschermt ook IoT-producten, smart tv’s, slimme thermostaten, mobiele telefoons, computers, tablets en andere slimme apparaten.

“Langzaam maar zeker komen we er achter hoe afhankelijk we zijn van onze verbinding met het internet en dat dit online bedreigingen van kwaadwillenden met zich meebrengt. In 2018 nam NETGEAR de strategische beslissing om klanten te helpen zich te wapenen tegen online bedreigingen. Dit doen we door de beste netwerkbeveiliging te bieden via ons partnerschap met Bitdefender”, zegt David Henry, senior vice president voor Connected Home Products bij NETGEAR. “Met NETGEAR Armor kun je er zeker van zijn dat ieder thuisnetwerk en alle aangesloten apparaten veilig zijn, zowel thuis als onderweg”.

www.netgear.nl

Mobiele versie afsluiten