Nederlands Paviljoen weer groter op MWC

Sluit je aan bij 150+ Nederlandse bedrijven op Mobile World Congress 2024 in Barcelona

NLMWC24 delegatie sept 24Het Nederlandse Paviljoen kondigt trots de aanwezigheid aan van 150 Nederlandse bedrijven en organisaties tijdens Mobile World Congress (MWC) in Barcelona van 26 tot 29 februari 2024. Het paviljoen, tussen hal 4 en 5 op CS54, biedt onder andere tien presentatiepods en twee vergaderruimtes. Nieuw is dat Fairphone als eerste een plek heeft met zijn eigen huisstijl op het paviljoen.

Het Nederlandse Paviljoen is bedoeld om Nederlandse innovaties in connectiviteit te presenteren. Het fungeert tevens als een hub voor netwerken, samenwerken en kennisdelen. Meer dan 150 partijen nemen deel, waaronder Future Network Services (FNS), een bijzondere exposant met 60 partners die innovatie in netwerkdiensten bevorderen en ook partners meenemen naar MWC zoals KPN, Viasat en NXP. Dit jaar zijn de thema’s onder andere 5G & Beyond, cybersecurity en duurzaamheid.

Matchmaking

Op 29 november was het laatste informatieve evenement bij het ministerie van EZK in Den Haag. Naast paviljoenupdates deelden FNS, mediapartners ITchannelPRO en Telecompaper, en RVO, Enterprise European Network, iQ, Accio en NBSO hun inzichten. Met name werd zichtbaar gemaakt hoe het Nederlandse internationale netwerk wordt ingezet voor matchmaking met de deelnemers. Dylan Pricken van Verizon benadrukte het belang van samenwerking om hedendaagse uitdagingen aan te pakken.

Het laatste Kick-off Event voor Nederlanders die naar MWC Barcelona gaan, is op 1 februari ook bij EZK in Den Haag. Deelnemers krijgen dan updates, tips en tricks, en er zijn keynote-sprekers. Registreren hiervoor kan via www.NLMWC.com. Op deze site staat ook andere informatie over de mogelijkheden voor deelname.

Bedrijven en organisaties kunnen nog aansluiten als exposant, partner van het Nederlandse Paviljoen, of als bezoeker van de Nederlandse delegatie. Ook meedoen? Stuur een e-mail naar anke@ecosystemservices.nl.

Mobiele versie afsluiten