Nederlands Paviljoen schittert op Mobile World Congress Barcelona

NLMWC24 delegatie sept 24Het Nederlands Paviljoen kondigt met trots aan dat het dit jaar een prominente plek zal innemen op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, dat plaatsvindt van 26 tot 29 februari 2024. Gelegen tussen hal 4 en 5, zal het paviljoen 10 presentatie pods, 2 vergaderruimtes en de primeur van Fairphone als eerste private branded spot op het paviljoen bieden.

Met het doel Nederlandse innovaties op het gebied van connectiviteit te presenteren, biedt het Nederlands Paviljoen een uitstekende gelegenheid voor bedrijven om zich te profileren op het wereldtoneel van de mobiele communicatie. Het paviljoen fungeert als een hub voor netwerken, samenwerken en het delen van kennis.

Fairphone: Duurzame Revolutie op het Paviljoen

Een opvallende toevoeging aan het paviljoen is de aanwezigheid van Fairphone, die een primeur heeft als de eerste private branded spot. Hiermee wordt de nadruk gelegd op duurzaamheid en verantwoordelijkheid binnen de mobiele technologie-industrie.  

Kansen voor Exhibitors en Partners

Er is nog steeds de mogelijkheid voor bedrijven om zich aan te melden als exhibitor of partner van het Nederlands Paviljoen. Diverse thema’s staan dit jaar in de spotlight als 5G & Beyond, Cyber Security, Sustainability en meer. Voor bedrijven die deel willen uitmaken van de Nederlandse delegatie en het MWC willen bijwonen, biedt het paviljoen arrangementen aan vanaf 879 euro, inclusief een ticket naar het MWC.

Bijeenkomst bij HSD Campus in Den Haag

Om potentiële deelnemers en geïnteresseerden te informeren over de kansen en deelname aan het MWC, organiseert het Nederlands Paviljoen op 29 november een bijeenkomst bij HSD Campus in Den Haag. Een ideale gelegenheid om meer te weten te komen over het grootste congres op het gebied van connectivity en wat Nederland hier te bieden heeft. Je kan je hier aanmelden

Meer Informatie

Voor diegenen die plannen om naar Barcelona te reizen of die meer willen weten over het Nederlands Paviljoen op het Mobile World Congress, nodigt het paviljoen uit om de officiële website te bezoeken: www.nlmwc.com of om te mailen naar anke@ecosystemservices.nl.

Het Nederlands Paviljoen kijkt ernaar uit om de Nederlandse innovaties te presenteren en de connectiviteit op wereldniveau te bevorderen tijdens het Mobile World Congress in Barcelona.

 

Mobiele versie afsluiten