Nederland op Mobile World Congress 2023 in Barcelona

NL MWC bruist op topevent

Het Nederlandse paviljoen beleeft alweer de 7e editie tijdens het Mobile World Congres van 27 februari tot 2 maart in Barcelona 2023, ’s werelds grootste en meest invloedrijke evenement voor de connectiviteitssector.

MWC Barcelona is het jaarlijkse mondiale evenement waar de drie vitale krachten in onze sector samenkomen: technologie, netwerk en business. Het is waar 5G de verbinding maakt met wereldwijde aangelegenheden, de sector verbindt met immersive technologies en waar kleine ondernemingen in contact komen met de grootste technologiebedrijven. Hier zijn de belangrijkste debatten van het jaar als het gaat over netwerktechnologie. Genereer in slechts vier dagen leads waar je normaal twaalf maanden voor nodig hebt. En je helpt met het vormgeven van een betere toekomst.

Het thema van dit jaar is ‘Velocity’ en is gericht op het versnellen van groei en op positieve verandering. Enterprise Summit, dat jaarlijks de organisatie van het Nederlands paviljoen op zich neemt, fungeert als mobiel ecosysteem waar innovaties van morgen, vandaag naar de wereld worden gebracht.

Nederlands Paviljoen

Het Nederlands Paviljoen (in hall 5A31) werkt samen met het bedrijfsleven en de overheid aan het thema ‘Powering a connective future together’. Het paviljoen draagt bij om de boodschap van de deelnemende bedrijven te delen met de wereld en het Nederlandse ecosysteem.

Inmiddels is MWC veel meer dan een beurs voor de telecominfrastructuur en mobiele handsets, er zijn vertegenwoordigers van het wereldwijde ecosysteem van applicaties en oplossingen. Dit zie je terug in (sub)thema’s zoals 5G acceleration, Reality+, Opennet en ecosystemen rondom Fintech, Smart Mobility en Smart Manufacturing.

Deelnemers en ecosysteem

Vanuit Nederland is er weer een brede vertegenwoordiging bestaande uit onder andere Topsector ICT, Dutch Digital Delta, Agentschap Telecom, Provincie Zuid-Holland, IQ, Capgemini Nederland, BTG, TNO, PXS, Moreapp, Capgemini Nederland, Huawei, KPMG, Aircision, Capestone, Telecompaper, Questus en Luke, SNEW, 50+mobiel en netmore.

NLMWC ecosysteem V6

Presentaties op de stand

Het Nederlands Paviljoen wordt georganiseerd door Enterprise Summit in samenwerking met de topsector ICT/ Dutch Digital Delta. Er wordt een paviljoen neergezet met presentatiepods en dagelijks een toonaangevend programma dat innovatieve en vooruitstrevende bedrijven uit het ecosysteem in de spotlight zet. Op de stand vind je onder andere:

Daarnaast zijn ook dit jaar weer 16 startups vertegenwoordigd op het platform 4YFN.

Nederlands programma

Het Nederlandse programma start zondag 26 februari met een verwelkoming van de NL-delegatie in samenwerking met NBSO in Barcelona. Op maandag start de beurs met de expo en einde dag is de officiële opening van het paviljoen. In de avond organiseert het NL MWC community een netwerkevent voor alle Nederlandse bezoekers van MWC, gesponsord door onze mediapartner ITchannelPRO en Huawei en PXS.

Thema’s op het paviljoen

Het Nederlands Paviljoen heeft elke dag een thema:

Toegangskaarten

Als je wilt deelnemen aan het Nederlandse Paviljoen, onze tours of als onderdeel van de delegatie, dan kun je toegangskaarten bij Enterprise Summit bestellen tegen lagere of gelijke kosten maar met meer benefits dan wanneer je ze direct bij MWC (GSMA) zou bestellen.

NL MWC Community Netwerkevent (27 feb)

Powered by ITchannelPRO & Enterprise Summit en  Capestone, Capgemini, Cellnex, Provincy Zuid Holland, PXS, Topsector ICT.

Op maandagavond 27 feb is er voor alle Nederlandse bezoekers een netwerkevent, gratis toegankelijk van 19.30 uur tot 23.00 uur. Wel vooraf aanmelden zodat je op de gastenlijst staat.

Mobiele versie afsluiten