NEC’s nieuw geïntegreerde UNIVERGE BLUE® CONNECT en ENGAGE

verbetert de klantervaring, zakelijke communicatie en teamwork

NEC Enterprise Solutions, toonaangevende leverancier van IT, communicatie- en netwerkoplossingen, kondigt de nieuwe integratie aan van twee UNIVERGE BLUE Cloud Diensten – CONNECT en ENGAGE – om gebruikers één enkele applicatie te bieden voor samenwerking tussen medewerkers en superieure klantcommunicatie.

NEC UNIVERGE BLUE packshot NL 400300 Met deze samenvoeging van Contact Center binnen Unified Communications wordt zakelijke communicatie vereenvoudigd en teamwork verbeterd. De beleving van medewerkers (UX) en die van klanten (CX) wordt zo naar een hoger plan gebracht.

 

Eén enkele applicatie

NEC’s geïntegreerde UNIVERGE BLUE CONNECT en ENGAGE verbeteren de standaard bedrijfsactiviteiten door UCaaS en CCaaS te combineren in één enkele applicatie, inclusief spraak, video vergaderen, het delen en back-up van bestanden, een multi-channel contactcenter en meer.

Met de samenvoeging van CONNECT en ENGAGE krijgen klantenservice medewerkers de nodige tools en functionaliteiten om de communicatie nauwgezet te volgen en te verbeteren, wat de klanttevredenheid verhoogt en snellere oplossing biedt binnen het eerste contact. Met onder andere oproepwachtrijen, contactlijsten en actieve oproeproutering, kunnen contactcenter medewerkers CX en loyaliteit te verbeteren.

“Ons nieuwste aanbod van Cloud diensten is ideaal voor het steeds meer hybride personeelsbestand, waarbij de productiviteit van medewerkers en het bieden van excellente klantervaringen zijn verenigd in één applicatie”, zegt Ronald Schapendonk, Director Global Marketing bij NEC. “De integratie van CONNECT en ENGAGE zorgt voor efficiëntere en soepelere processen en workflows en alle samenwerkingsfuncties die eindgebruikers nodig hebben voor interne communicatie. Klantgerichte medewerkers krijgen geavanceerde spraakafhandelingstools en kunnen die samenwerkingsfuncties gebruiken om met andere collega’s samen te werken, wat zorgt voor positieve interacties met klanten.”

Vloeiendere Business Workflows

De nieuwe oplossing van NEC biedt excellent teamwork – altijd en overal, waar men ook is. De oplossing breidt de mogelijkheden uit voor hybride medewerkers in één enkele gebruikersinterface. Naast geavanceerde mogelijkheden voor gespreksafhandeling, krijgen bedrijven meer inzicht in de prestaties van medewerkers.

De uniforme oplossing vereenvoudigt het beheer door een interface te bieden voor het toevoegen en beheren van gebruikers met een eenmalige aanmelding (Single Sign-On). Tijdens seizoenschommelingen kunnen contactcenteractiviteiten bij pieken met slechts een paar klikken meer agenten toevoegen. De uitbreidingen van het platform adresseren de communicatiebehoeften van kleine tot middelgrote bedrijven en grote ondernemingen.

Voor meer informatie over de voordelen van het combineren van UCaaS en CCaaS om klantervaring en productiviteit van medewerkers te verbeteren: UNIVERGE BLUE ENGAGE.

Mobiele versie afsluiten