NBSO Barcelona

Netherlands Business Support Office

De Nederlandse hightechsector behoort wereldwijd tot de top en is een belangrijke kracht in de ontwikkeling van nieuwe technologieën in de ICT-sector. Het Nederlandse ecosysteem is uniek door haar intensieve focus op samenwerking, open innovatie en multidisciplinair denken.

Het is deze veelzijdige ontwikkelingsomgeving die onze startup scene bloeiend houdt en Nederland een belangrijke rol geeft op de wereldwijde communicatie- en technologiemarkt.

Om jonge techbedrijven te ondersteunen in hun groei en hun internationale ambities, zal Nederland tijdens de 2023 editie van 4YFN, het startup evenement van MWC Barcelona, aanwezig zijn met een delegatie van 16 startups/scaleups, verdeeld over twee paviljoenen. De initiatiefnemers van deze collectieve delegatie zijn; InnovationQuarter, Netherlands Business Support Office (NBSO) Barcelona en NL Point of Entry.

De inzet van NBSO Barcelona en het economisch netwerk van de Nederlandse overheid zal voornamelijk gericht zijn op het verbinden van Nederland en Spanje en op het ondersteunen van Nederlandse bedrijven met ambities op de Spaanse markt.

Naast dat we jonge techbedrijven een podium willen geven, willen we Nederland ook positioneren als interessante vestigingslocatie voor internationale startups en internationaal talent.

Benieuwd naar de deelnemende bedrijven van de NL-delegatie? Bezoek dan de volgende website of breng een bezoek aan onze paviljoenen in hal 8 (8.1B31 & 8.1D23).

Mobiele versie afsluiten