Natasja Koekoek: Een Jaar vol Uitdagingen en Trots bij Actis

Natasja Koekoek is sinds vorig jaar in dienst bij Actis als Marketing & Internal Sales professional en is daarnaast verantwoordelijk voor de coördinatie van de AudioCodes trainingen.

Natasja - ActisTerugkijkend op haar eerste jaar bij het bedrijf, kan ze met recht zeggen dat het een spannende, leerzame en boeiende periode is geweest. Gedurende het jaar heeft ze nauw contact gehad met resellers, service providers en vendoren, waaronder AudioCodes.

Snel evoluerende industrie

Een van de hoogtepunten van haar werkzaamheden was het vergaren van nieuwe kennis op het gebied van Telecom, Microsoft Teams en de nieuwste communicatie-oplossingen. Deze snel evoluerende industrie was nieuw voor haar, en Natasja heeft zich volledig vertrouwd gemaakt met alle informatie en haar rol met flair en enthousiasme opgepakt.

Nieuwe website

Daarnaast heeft Natasja zich intensief ingezet voor de ontwikkeling van een nieuwe website voor Actis. Met trots kijkt ze terug op het harde werk dat ze heeft verricht om de website te creëren waar het bedrijf achter staat. De nieuwe website weerspiegelt niet alleen de professionaliteit en kwaliteit van Actis, maar biedt ook een gebruiksvriendelijke ervaring voor bezoekers. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het verwezenlijken van een webshop.

Mooie devices

Als gevraagd wordt naar haar favoriete AudioCodes-oplossing, noemt Natasja de RXV81. Het is een prachtige en geavanceerde videobar die vooral geschikt is voor directiekantoren en kleinere vergaderruimtes. De installatie en het gebruik is zeer eenvoudig, waardoor externe deelnemers gemakkelijk en snel kunnen deelnemen in hoge AV-kwaliteit. En het mooie is dat deze als eerste in de wereld is gecertificeerd op Android 12, wat voor nog betere samenwerking, beveiliging en privacy zorgt.

Pratende chatbots

Actis richt zich ook op de nieuwste AI-trends. Een van de manieren waarop ze dit doen, is met Voice AI Connect. Hiermee kunnen spraakfunctionaliteiten eenvoudig worden toegevoegd aan het bot-platform, zodat chatbots met klanten kunnen praten. Het is een innovatieve aanpak om self-service te verbeteren en klantinteracties te vereenvoudigen. Heel toevallig organiseert Actis samen met AudioCodes op dinsdag 13 juni een gezamenlijk webinar over deze oplossing, wat een unieke kans biedt voor bedrijven om meer te leren.

Out of the Box

Tot slot onthult Natasja haar favoriete podcast: “Out of the box Dressuur” van Sara Ouwehand. Deze podcast biedt een unieke kijk op dressuur en verbreedt de grenzen van traditionele benaderingen. Het inspireert haar en stelt haar in staat met een frisse blik naar nieuwe uitdagingen te kijken.

Natasja Koekoek kan met voldoening terugkijken op haar eerste jaar bij Actis. Ze heeft niet alleen waardevolle kennis opgedaan en professionele relaties opgebouwd, maar heeft ook bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Met haar enthousiasme en toewijding is Natasja een waardevolle aanwinst voor het team van Actis en ze kijkt uit naar wat de toekomst nog meer in petto heeft.

Mobiele versie afsluiten