Nakivo Business Lunch bij Real Solutions Haarlem

voor b2b-resellers, IT specialisten en MSP's

Nakivo en Real Solutions nodigen je graag uit voor een zakelijk en nuttig evenement:  De Nakivo Business Lunch in Haarlem. Tijdens deze lunch krijg je de kans om kennis te maken met de kracht van NAKIVO Backup & Replication en de voordelen van hun partnerprogramma te ontdekken voor jouw bedrijf.

Real Solutions is de officiële distributeur voor de Benelux van Nakivo-oplossingen.  Nakivo-back-up, replicatie en herstelsoftware, is het beste alternatief voor back-up & recovery software, ideaal voor VMware en tevens bieden zij een uitstekende monitoring tool.

Vanuit Real Solutions wordt Nakivo aangeboden via b2b-resellers, IT specialisten en MSP’s. NAKIVO Inc. is sinds 2012 bezig met het ontwikkelen van software voor back-up, replicatie, bescherming en siteherstel voor het MKB en de zakelijke markt. De door het bedrijf ontwikkelde oplossing, NAKIVO Backup & Replication, wordt door meer dan 14.000 bedrijven over de hele wereld gebruikt om hun kritieke gegevens in gevirtualiseerde en hybride omgevingen te beschermen. Real Solutions ondersteunt haar resellers bij het maken van de juiste keuze uit de vele mogelijkheden met Nakivo-software.

Klanten vertellen over Nakivo:

 

Wanneer: 19 maart 2024 van 10.00 – 14.00 uur

Waar:  Real Solutions Haarlem BV, A. Hofmanweg 75, 2031 BH Haarlem

Doe mee en win:  Naast een informatieve sessie bieden Real Solutions Haarlem en Nakivo een heerlijke lunch aan. Doe mee en maak kans om een paar Apple AirPods te winnen of een Nakivo NAS back-up oplossing, in de loterij.

Een uitgelezen kans om het RSH team te ontmoeten, vragen te stellen en te ontdekken hoe NAKIVO jouw klanten kan helpen. Registreer je voor deelname via de registratielink: https://calendly.com/d/34g-6gg-3xm

 

 

Mobiele versie afsluiten