N26 lanceert N26 Smart, een premium bankrekening onder 5 euro per maand

De lancering is de eerste update in een reeks van aankomende veranderingen in het productaanbod van N26, om het product beter aan te laten sluiten bij de behoefte van klanten. Onlangs bereikte de bank een mijlpaal aan van 200.000 klanten in Nederland en is de bank winstgevend, mede dankzij de hoge vraag naar premium bankrekeningen.

Het nieuwe N26 Smart-abonnement biedt handige en innovatieve functies om je geld te beheren vanaf je telefoon voor minder dan € 5,00 per maand. N26 Smart en N26 Business Smart geven particuliere en zakelijke klanten toegang tot nieuwe slimme functies zoals Round-Ups en een verdere uitbreiding van de telefonische klantenservice

De mobiele bank N26 kondigt vandaag de lancering aan van haar nieuwste premium-abonnement: N26 Smart. Het nieuwe product kost minder dan 5 euro per maand, en valt daarmee tussen het kosteloze standaardaccount N26 Standard en het premium-account N26 You, waardoor de klant betaalbare toegang heeft tot de voordelen van innovatieve diensten.

De lancering is de eerste in een reeks van nieuwe updates van de premium-accounts, om zo het aanbod beter aan te sluiten bij de behoefte van de consument. Onlangs kondigde de bank aan dat het aantal klanten in Nederland in het laatste jaar is verdubbeld naar 200.000 gebruikers en dat de bank inmiddels winstgevend is in Nederland, mede vanwege de grote vraag naar premium-bankrekeningen en dus abonnementsbankieren.

Het beste van N26 voor minder dan € 5,00 per maand

Met N26 Smart kunnen klanten dagelijks financiën beheren vanaf hun telefoon voor € 4,90 per maand, waarbij ze profiteren van een aantal voordelen ten opzichte van de kosteloze rekening. Bij het nieuwe abonnement zitten de volgende functies inbegrepen:

Een keuze uit vijf verschillende kleuren voor je N26 Smart Mastercard – Aqua, Rhubarb, Sand, Slate and Ocean  N26 Smart-abonnees hebben bovendien toegang tot alle standaardfuncties van N26 – van het automatisch categoriseren van uitgaven via de Statistics-functie, tot 100% digitaal bankieren op zowel je smartphone als de N26-webapp op de desktop. Bovendien ondersteunt N26 ook de nieuwste betaalmethode Google Pay in Nederland. De voordelen van N26 Smart zullen ook beschikbaar zijn voor freelancers en zzp’ers in het N26 Business Smart-abonnement.

Nieuwe updates

De lancering van N26 Smart is de eerste van een reeks geplande updates die in de komende maanden worden uitgerold:

N26 heeft meer dan 5 miljoen klanten in Europa, waarvan 200.000 in Nederland waar N26 nu al winstgevend is

“De huidige crisis onderstreept de behoefte van Nederlanders naar een eenvoudige, veilige en mobiele bankervaring, waar ze door hun bank worden ondersteund bij het beheren van hun financiën. N26 biedt deze ervaring tegen een aantrekkelijke prijs of zelfs geheel kosteloos, afhankelijk van waar de klant behoefte aan heeft. Deze nieuwe indeling van onze abonnementen draagt bij aan de ambitie om de marktleider te worden op gebied van abonnementsbankieren in Nederland”, aldus Jérémie Rosselli, General Manager van N26 in Frankrijk en de BeNeLux.

De meerderheid van van de Nederlandse N26-gebruikers behoort tot de millennials. N26 ziet ook een sterke toename in de leeftijdsgroep van 18-19 jaar en 50-54 jaar. Het nieuwe N26 Smart-abonnement en de geplande wijzigingen in de bestaande producten van N26 bouwen voort op vijf jaar klantinzichten. In een tijd waarin men blijft zoeken naar manieren om flexibeler te bankieren, te voorkomen dat er onverwachte kosten in rekening worden gebracht en meer te halen uit hun bank.

Over N26

N26 bouwt aan de eerste wereldwijde mobiele bank die iedereen met liefde gebruikt. Valentin Stalf en Maximilian Tayenthal richtten in 2013 N26 op en lanceerden het oorspronkelijke product aan het begin van 2015. Tegenwoordig heeft N26 meer dan 5 miljoen klanten in 25 markten. Het bedrijf heeft meer dan 1.500 werknemers op vijf kantoorlocaties: Berlijn, New York en Barcelona, Wenen en São Paolo.

Mobiele versie afsluiten