MVNE Public Moblility maakt VoLTE en VoWiFi mogelijk voor alle MVNO’s

Lancering Wholesale VoLTE en VoWiFi

De MVNE Public Mobility B.V. kondigt Voice over LTE en Voice over WiFi aan, een nieuwe dienst die zal worden geïmplementeerd in Q1-2024 voor alle 30 MVNO’s op haar netwerk. VoLTE en VoWiFi is beschikbaar voor mobiele toestellen die VoLTE en VoWiFi ondersteunen. Dit biedt alle geïntegreerde MVNO’s de mogelijkheid om spraak en data tegelijkertijd te gebruiken op 4G.

PM Factory VoLTEMet VoLTE en VoWiFi beschikt de gebruiker ook over HD Voice, voor een verbeterde spraakkwaliteit. VoWiFi verbetert ook de indoor dekking.

“Met VoLTE en VoWiFi staan onze MVNO-partners op gelijke voet met de MNO’s en bieden ze een betere servicekwaliteit aan de zakelijke markt”, zegt Victor La Bree, CEO van Public Mobility B.V., “het stelt onze partners in staat zich te concentreren op hun eigen unieke functionaliteiten”.

Kenmerken en voordelen van de dienst zijn onder andere:

VoLTE en VoWiFi zullen geleidelijk en zonder extra kosten beschikbaar worden gesteld aan alle actieve en nieuwe gebruikers vanaf begin Q1-2024.

Ga voor meer informatie over Mobiele Wholesale Diensten naar www.publicmobility.nl

 

Over Public Mobility B.V.:
Public Mobility is een MVNE (Mobile Virtual Network Enabler). Het levert mobiele spraak-, sms- en data  diensten aan MVNO’s en ISP’s. Dit omvat onderandere Vast-Mobiel Integratie met alle PBX’en en Mobile Only met OSS/BSS, Data en IoT-diensten. Allemaal met roaming op alle telecom- en datanetwerkplatformen.
Mobiele versie afsluiten